Tilbake til start
MasterKeys L PBT Tastatur [MX Blue]
MasterKeys L PBT Tastatur [MX Blue]
MasterKeys L PBT Tastatur [MX Blue]
MasterKeys L PBT Tastatur [MX Blue]

1 / 4

MasterKeys L PBT Tastatur [MX Blue]

349 kr
Trenger du et tastatur med høy ytelse som kan levere selv når det kommer til tung PC-bruk? Da er MasterKeys L det perfekte tastaturet for deg; en naturlig utvikling fra våre utrolig populære tastaturer QuickFire Rapid og XT. Ved å sette kraft foran
Les mer
Trenger du et tastatur med høy ytelse som kan levere selv når det kommer til tung PC-bruk? Da er MasterKeys L det perfekte tastaturet for deg; en naturlig utvikling fra våre utrolig populære tastaturer QuickFire Rapid og XT. Ved å sette kraft foran stil og funksjonalitet foran lyn, er ikke MasterKeys PBT et moteutsagn ? men en grei og tydelig tilnærming til en overlegen tastaturopplevelse.

TYKKELSE ER VIKTIG

PBT-nøkler er fantastiske, men de er også smale og kan være utsatt for brudd. Så vi bekjemper dette med utrolig tykke 1,5 mm PBT-nøkler for overlegen holdbarhet, solid følelse og raskere respons med bryterne våre. Resultatet er en nøkkeltopp som har minimal falming, nesten ingen utjevning og en mer eller mindre usynlig slitasje. Vi sørger for at alt fungerer, selv om du har de svetteste, tyngste pølsefingrene

TYSK FINMEKANIKK
En mekanisk tastatursjel er i bryterne sine, og vi har ikke engang tenkt på tommel opp på disse. Ingen juks her ? MasterKeys PTB-tastaturet har 100 % ekte, tyskproduserte Cherry MX Blue-brytere som holder 50 millioner tastetrykk. All følsomheten, nøyaktigheten og den taktile tilfredsstillelsen som Cherry MX-serien er kjent for, er tilgjengelig i fem forskjellige farger basert på dine preferanser.

Lett utskiftbare oppsett
Jobber du på en Linux, men spiller på en Mac? Vel, for det første er det synd, men det er ikke et problem. Tasteoppsett som kan byttes umiddelbart med en enkel hurtigtast. Bytt OS-oppsett og også nøkkeloppsett (Dvorak, QWERTY og Workman) med et trykk på en knapp. Den er perfekt for deg med forskjellige arbeids- og spillinnstillinger.

INGEN PROGRAMVARE KREVES
Når du har en god ting på gang, er det siste du vil gjøre å avslutte spillet for å justere tastaturinnstillingene. MasterKeys L-tastatur bruker et innovativt system som enkelt kan endre innstillinger. Endre innstillingene dine enkelt fra tastaturet, uten å måtte laste ned programvare eller avslutte spillet.

YTELSE UTEN FRUSTRASJON
Nå kan du si farvel til raseriutbrudd på grunn av dårlig maskinvare. MasterKeys L er utstyrt med en 32-bits ARM Cortex-prosessor for jevn presisjon og ytelse. Registrer tastetrykk direkte. Lagre og utfør kommandoer og makroer umiddelbart. Takket være MasterKeys raske on-the-fly-system kan du beseire motstanderne dine i APM-kamper hver gang.

TILGANG TIL UMIDDELBAR MAKRO OG PROFILER
Vil du korte ned læringstiden for et nytt spill? Ta opp makroer og bytt mellom flere tastekombinasjoner ved å trykke på en knapp, og bytt profil direkte med fire spesialiserte taster. Med vårt intuitive tastatur er det enklere enn noen gang å programmere makroer med flere taster på en offentlig server.

NØYAKTIGHET. Omdefinert.
MasterKeys-serien har de samme rollover-teknikkene som finnes i vår MasterKeys Pro-serie, noe som resulterer i den mest effektive og nøyaktige anti-antigosting-teknologien som er tilgjengelig på markedet. N-tasts rollovers fungerer sammen med 6-tasters rollovers for å sikre at hvert tastetrykk blir riktig identifisert, uansett hvor mange som trykkes og hvor mye CSI nivå hacking du gjør. Uansett hvor fort spillet går, vil tastaturet håndtere det galant.

EN LAYOUT FOR ALLE
Enten du trenger et tastatur til en kontorrigg, eller om du har en merkelig fetisj for tastaturer uten tall, har vi et MasterKeys PBT-tastatur for deg.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser