MANFROTTO Stativkit Video Befree Live Twist Karbonfiber

MANFROTTO Stativkit Video Befree Live Twist Karbonfiber
Tips en venn
4849 kr
fra 231 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Stativsett Video Befree Live Twist Karbonfiber

 • Lettvekts videostativ designet for effektiv reise
 • Overlegen ytelse med maksimal letthet
 • Fantastisk myk filming med Befree Live Video Head
 • Nytt M-Lock Twist Lock-system for rask og sikker håndtering
 • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia

Manfrottos Befree Live Karbonfiber er det mest bærbare reisestativet, dedikert til hobbyvideografer og vloggere som ønsker en ekstremt lett og avansert stativ som garanterer maksimal ytelse mens du er på farten. Å filme fantastiske utendørsvideoer vil være en enkel og morsom jobb takket være sin kompakte størrelse og minimal vekt (kun 1,38 kg). Formålet med Befree Live Karbonfiber er å møte økende etterspørsel fra uavhengige innholdsskapere for et lett ergonomisk stativ som er lett å bære for videoopptak med DSLR, kompakte systemkamera eller små videokameraer.

Den har en lett stativspindel som er designet for å holde kameraene perfekt stabile på alle typer terreng, inkludert de mest ujevne, og alltid holde kameraet stabilt og klar til å ta opp fantastiske videoklipp.

Denne modellen har det nye M-lock-låsesystemet, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig og kompakt løsning. I tillegg har M-Lock ingen fremspringende deler, og mekanismen lukkes perfekt rundt hodet, slik at Befree Live kan glid lett inn og ut av etuiet.

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for å brukes av både høyre- og venstrehendte videografer, slik at alle kan bytte perspektiv intuitivt og finne riktig stativhøyde uten å miste fokus på tagningene de vil oppnå.

Befree Live karbonfiber kan enkelt stilles inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, og sikrer full opptak for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs.

Den stabile, men likevel lette spindelen på denne innovative modellen har også Easy Link, akkurat som Manfrottos profesjonelle 190 & 055-stativ. Dette gjør at videografer kan forbedre sin kreativitet ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Du kan legge til belysning eller reflektor, og ta fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med et kraftig stativ.

Befree Live karbonfiber er liten i størrelse, og kompromitterer ikke stabilitet eller bildekvalitet.
Karbonfiberbenene er designet for å redusere vekten til et absolutt minimum, samtidig som du sikrer stabilitet og stivhet som garanterer veldig jevne bevegelser for å matche Befree Live Fluid Head (MVH400AH), som har et panorering- og tiltvæskesystem, slik at kameraet ditt er perfekt balansert takket være videoplaten.

Befree Live Fluid Head er lett å bruke, og har to intuitive på / av knapper som låser og låser opp hodets pan- og tiltbevegelser separat.

Dette lette karbon reisevideostativ i karbonfiber er den optimale kombinasjonen av bærbarhet, stabilitet, enkel oppsett og håndtering. Den er bygget slik at videografer kan uttrykke sin kreative natur ved hjelp av kameraet, med tillit at de støttes av en profesjonell løsning som de kan stole på. Befree Live er også tilgjengelig i aluminium.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 902 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 474 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 231 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »