MANFROTTO Stativkit Befree GT Alu Svart

MANFROTTO Stativkit Befree GT Alu Svart
Tips en venn
2531 kr
fra 147 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Stativsett Befree GT Alu

 • Profesjonelt reisestativ
 • Perfekt for DSLR og avanserte speilfrie kameraer
 • Det nye M-låsesystemet gir rask og sikker håndtering
 • Senterkulehodet sikrer konsekvent og presis innramming
 • Unik premiumdesign, 100% produsert i Italia

Manfrottos Befree GT Aluminium reisestativsett, er den perfekte løsningen for profesjonelle fotografer som trenger overlegen ytelse i lett format. Befree GT er den mest profesjonelle avanserte løsningen i Manfrottos brede utvalg av reisestativ. Det er den perfekte kombinasjonen av bærbarhet - bare 43 cm sammenlagt - og imponerende stabilitet, noe som sikrer perfekt og enkel bruk, selv med en 10 kg belastning. Den ergonomiske designen gjør at Manfrotto Befree GT kan være komfortabel, rask og sikker, slik at de mest krevende fotografene raskt og enkelt kan stille utstyret slik at fokuset fortsetter å få det perfekte bildet. Befree GT har en ny solid spindel utformet for å sikre maksimal stabilitet på alle terrengtyper, inkludert de mest ujevn, og alltid holde kameraet stødig og klar til å ta skarpe bilder.
Den har M-lock, den nye vrilåsen utviklet av Manfrotto for å tilfredsstille alle som leter etter en rask, brukervennlig, kompakt løsning. I tillegg, M-Lock ingen utstikkende deler, og mekanismen lukkes helt rundt hodet, fnoe som gjør at Befree GT lett glir inn og ut av etuiet.

Den ergonomiske vinkelvelgeren er designet for å brukes smidig av både høyre- og venstrehendte fotografer, slik at alle kan endre fotograferingssperspektivet og finne riktig stativinnstilling uten å miste fokus på bildet de ønsker.
Befree GT kan enkelt stilles inn i tre uavhengige benvinkelposisjoner, og sikrer komplett fotograferingsmulighet for alle kreative ideer som kan dukke opp utendørs. Spindelen til denne innovative modellen har også en Easy Link, som Manfrotto Professional 190 & 055, som gjør at fotografer kan forbedre kreativiteten ved å legge til tilbehør som gjør bildene deres unike og uforglemmelige. Monter belysning eller reflektor, og du kan nå ta fantastiske utendørsbilder som bare kan oppnås med store tilbehørsstativ.

Denne stativet er utstyrt med Manfrottos avanserte,senterkulehode 496 aluminium (MH496-BH), et bærbart, men kraftig og intuitivt hode som gir jevne og presise kamerabevegelser. Dette avanserte kulehodet kombinerer praktiske funksjoner med høy ytelse og har tre uavhengige kontroller som gir allsidighet for alle miljøer. Et viktig ergonomisk ratt, et integrert friksjonsratt justerer spenningen på kulen, slik at utstyrets vekt alltid er perfekt balansert, og bildene er enkelt innrammet. En uavhengig panoramaratt holder horisonten flat og beveger kameraet horisontalt, og gjør det mulig for vakre landskapsbilder. Innramming på 496 er enklere og åpner ubegrensede alternativer, slik at du kan bruke alle vinkler du kan forestille deg.

Hodet bruker en unik hurtigkoblingsplate som gjør den helt kompatibel med verdens mest brukte standardhodefester: Manfrotto RC2 og Arca-Swiss plate. Med denne aluminiumsplaten montert på kameraet, kan alle Manfrotto-hodene og nesten alle  stativhodene på markedet med Arca-Swiss installeres raskt og enkelt uten å fjerne komponenter.

Befree GT er det beste profesjonelle stativet for alle fotografer som ønsker maksimal ytelse, selv når de reiser. Dette robuste, men lette stativet er den optimale kombinasjonen av soliditet, portabilitet, enkelt oppsett og håndtering. Den er bygget for å tillate fotografer å uttrykke sin individualitet og oppnå de mest dristige og eksepsjonelle bildene med kameraet, med tillit at de støttes av en profesjonell løsning som aldri vil skuffe dem. Befree GT Aluminium Travel Stand Kit Twist, også tilgjengelig i karbonfiber.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Manfrotto
Type kamerastativ Stand
Minimal arbeidshøyde 43 cm
Maksimal arbeidshøyde 164 cm
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 516 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 281 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 147 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »