LG V30 64GB Sølv

8617 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • 6” QHD OLED FullVision-skjerm
 • Android 7.1.2 Nougat
 • Første kamera: 16 MP, f/1.6 standard 71°, OIS 2.0
 • Andre kamera: 13 MP, f/1,9 vidvinkel 120°
 • Front 5 MP, f/2,2 kamera, (90° vidvinkel og 82° standardvinkel)
 • Vann- og støvsikker (IP68-klassifisering)
 • 3300 mAh batteri

Robust og sømløs
Se den rammeløse skjønnheten. Med sine sømløse kurver og balansert forholdstall på 2:1, gir LG V30 full fordypning samtidig som den passer i hånden din. Teksturen i overflaten beskytter den mot flekker og smuss - faktisk har telefonen IP68-klassifisering og har til og med bestått det amerikanske militærets standard falltest* (MIL STD-810G

Se mer, hold mindre
Piksler som imponerer. LGs revolusjonerende OLED-display forener høyere plastisk fleksibilitet med en fantastisk fargenøyaktighet. LG V30s 6-tommers display er kombinert med Full Vision-teknologi, noe som gir en utrolig god visningsopplevelse.

La det bli lys
Slipp inn lyset for å ta klarere og lysere bilder. LG V30 F1.6 glassobjektiv forbedrer den dynamiske rekkevidden slik at du kan ta gode bilder selv om det er lite lys. Ta det perfekte bildet, i alle omgivelser.

Vær din egen regissør
Få profesjonell filmlook. Filmopptaksmodus gir deg mer levende farger og større dynamisk rekkevidde, akkurat som på kino. LG-Cine LOG-profilen skaper dramatiske filmstiler for skikkelig filmaktig historiefortelling.

Total zoomekontroll
Lys, kamera, zoom! Forhåndsinnstill zoomehastighet, sted og bevegelsen for et opptak er en kinofilm verdig. Med jevn, kontrollert punktzooming kan du ta opp videoer som en Hollywood-kinematograf.

Fang det større bildet
Ta briljante vidvinkelbilder med mindre forstyrrelser langs kanten. Det doble bakkameraet har både et 16 MP objektiv og et 13 MP vidvinkelobjektiv - flott for gruppebilder eller landskap. Dessuten hjelper det 13 MP frontvidvinkelkameraet deg med å få alle inn i rammen for selfier!

Herlige videoer, episk lyd 
Ta opp ren Hi-Fi-lyd uansett hvor du er! Bruk LG V30 retningsmottaker som kvalitetsmikrofon for å ta opp super lyd, udempet og fri for forstyrrelser, selv i støyende omgivelser.

Bli beveget av hver detalj
Det er som å ha din egen private konsert. LG V30 Hi-Fi Quad DAC-avspilling lar deg nyte musikk som lyder like rik, fyldig og full av lag som en liveopptreden. Nyt forbløffende klarhet med tapsløse filformater som sørger for at du aldri går glipp av et slag.

Justert etter din smak
Få lyden justert slik du vil ha den. Modifisert og justert etter din smak og dine omgivelser. LG forhåndsinnstillinger av lyd og digitale filtre tilfører profesjonelle referanselyder, slik at du kan nyte godt av rikere, fyldigere musikk hjemme eller på farten.

Vit at det alltid er deg
Den forbedrede ansiktsgjenkjenningsteknologi i LG V30 hjelper deg med å låse opp telefonen raskere og enklere, uten å sveipe eller taste inn tall. I mellomtiden kan forbedret ansiktsgjenkjenningsteknologi gjenkjenne og være stilt inn til å respondere på stemmen din, noe som gjør Google Assistant mer nøyaktig, sikker og sømløs hver gang.

Innen rekkevidde
Nyt godt av bedre kontroll og tilgjengelighet. Den flytende streken tilfører lett tilgjengelig egendefinering uten å distrahere deg fra den aktuelle oppgaven. Forankre favorittappene dine, beveg deg hvor som helst på skjermen og få umiddelbar tilgang til musikk, varsler, kontakter og mer.

Menneskelig berøring
Bruk den taktile tilnærmingen for mer presisjon. Emosjonell haptisk tilbakemelding gjør kjøp, presise kamerajusteringer og varsler til en opplevelse med flere sanser.

Møt din Google Assistant
Google Assistant bidrar til å gjøre hverdagslivet enklere. Still inn påminnelser, få veibeskrivelser, finn bildene dine og administrer reiser. Bare berør og hold Hjem-knappen på telefonen for å komme i gang.

Nå med VR
LG V30 er LG første Google Daydream-klare telefon. Kombinert med LG V30 6,0» OLED FullVision-display er du klar til å oppleve et økt mangfold av VR-fordypende applikasjoner i dine favorittspill, filmer og videoer.

Beat Fever
Beat Fever har dagens mest populære hitlåter, og er et mobilt musikkspill hvor du kan fordype deg med musikkfans og verdenskjente eksperter. Egendefiner karakteren din med 3 eksklusive antrekk og bring karakteren til liv med en egendefinert emoteanimasjon. Det er et tilbud verdt over $100, kun for LG V30-kunder.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke LG
Screen Size 6 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Bra

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
LG V30 64GB Sølv

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 1530 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 788 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 367 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »