Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

KS Tools pipenøkkelsett med T-håndtak 6 stk 6 - 14 mm

Fri frakt
KS Tools pipenøkkelsett med T-håndtak 6 stk 6 - 14 mm
KS Tools pipenøkkelsett med T-håndtak 6 stk 6 - 14 mm
989 kr

Overvåk produktets pris

Dette ergonomisk designede pipenøkkelsettet med T-håndtak er laget av krom-vanadium og stål, og inneholder 6 forskjellige nøkler. Det er et ideelt valg for både profesjonelt og personlig bruk. Varmebehandlet krom-vanadium og stål gir dette settet holdbarhet og styrke. Det kommer med de mest vanlige pipestørrelsene: 6, 8, 10, 12, 13 og 14 mm.
  • 6 stk: 6 mm, 8 mm, 10 mm, 12 mm, 13 mm, 14 mm
  • Materiale: Krom-vanadium og stål
  • Glidefritt håndtak
  • SKU:400883
  • EAN:4042146134696

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.