Tilbake til start
JBL Tune 510BT Black
JBL Tune 510BT Black
JBL Tune 510BT Black

1 / 3

JBL Tune 510BT Black

(143 anmeldelser)
549 kr
Heftig bass, hele dagen lang. JBL Tune 510BT-hodetelefoner lar deg overføre kraftig JBL Pure Bass-lyd uten forbehold. Disse hodetelefonene er brukervennlige, og gir deg opp til 40 timer med ren glede, samt 2 timers ekstra batteritid med bare 5 mi
  • JBL Pure Bass-lyd
  • Trådløs Bluetooth 5.0-overføring
  • Opp til 40 timers batteritid og hurtiglading (5 min. = 2 t.)
Les mer

Heftig bass, hele dagen lang.
JBL Tune 510BT-hodetelefoner lar deg overføre kraftig JBL Pure Bass-lyd uten forbehold. Disse hodetelefonene er brukervennlige, og gir deg opp til 40 timer med ren glede, samt 2 timers ekstra batteritid med bare 5 minutters lading gjennom USB-C-ladekabelen. Og hvis en samtale kommer mens du ser på en video på en annen enhet, vil JBL Tune 510BT sømløst skifte over til din mobil. JBL Tune 510BT-hodetelefoner er Bluetooth 5.0-aktiverte og utformet for å være komfortable, og lar deg også koble til Siri eller Google Now uten å bruke mobilen din. JBL Tune 510BT-hodetelefoner er tilgjengelig i flere friske farger og kan brettes sammen for å enkelt bære med deg. Hodetelefonene er en «grab ‘n go»-løsning som hjelper deg med å tilføre musikk i alle aspekter av ditt travle liv.

JBL Pure Bass-lyd
De har den viden kjente JBL Pure Bass-lyden, som du kan finne på de mest berømte konsertstedene over hele verden.

Trådløs Bluetooth 5.0-overføring
Overfør trådløst musikk med høy kvalitet fra smarttelefon uten rotete ledninger.

Opp til 40 timers batteritid og hurtiglading (5 min. = 2 t.)
For langvarig moro, lytt trådløst i 40 timer og lad opp batteriet på så lite som 2 timer med den praktiske Type-C USB-kabelen. En rask 5-minutters opplading gir deg 2 ekstra timer med musikk.

Multipunkt-tilkobling
Du kan enkelt bytte fra én Bluetooth®-enhet til en annen. Det er lett å bytte fra en video på nettbrettet til et anrop på mobilen, så du kommer aldri til å gå glipp av et anrop.

Håndfriesamtaler
Kontroller lyden og håndter samtaler enkelt fra hodetelefonene, takket være de praktiske knappene på øreklokkene.

Veier lite, er komfortable og kan brettes sammen
De lette materialene og myke øreputene med polstret hodebånd gjør hodetelefonene komfortable å ha på i lange perioder av gangen. Designet som kan brettes sammen gjør det enkelt for deg å bære dine hodetelefoner hvor som helst du vil ha musikk.

Spør Siri eller Hey Google
Siri eller Hey Google er bare et tastetrykk unna: aktiver taleassistenten på enheten din ved å trykke på multifunksjonsknappen.

Hva er det i esken?
Tune 510BT
1 x USB-C-ladekabel
1 garanti/advarsel
1 x QSG

Kjappe fakta

  • JBL Pure Bass-lyd
  • Trådløs Bluetooth 5.0-overføring
  • Opp til 40 timers batteritid og hurtiglading (5 min. = 2 t.)
R

Rotped

For 3 måneder siden

Perfekt for meg. Kjøpte den hos poser Risør. Super kundebehandling.

L

Livernnnn

For 6 måneder siden

jeg kjøpte denne et sted rundt 15 mars 2022, jeg synes de funker kjempebra! Jeg kan få litt vondt i ørene siden jeg har så mange øredobber og sånt, men ellers funker de supert! De tåler og falle litt, og de kan gå kjempelenge uten og måtte lade. Og de gir bra lyd på bassen (noe som er viktig får meg). så poenget mitt er... jeg er fornøyd!!! :)

K

Kneeoh76

For 7 måneder siden

Har brukt headsetet noen dager, og synes det fungerer greit. Fin nok lyd, men det høres mye ut i rommet. Mikrofonen tar opp lyden fint uten merkbare forsinkelser under samtaler. Ørekoppene er en anelse i minste laget, og hele settet sitter noe stramt over ørene, selv når det er strukket ut til maks. Men til denne prisen, er det overkommelig.

m

mjau

For 8 måneder siden

veldig fornøyd, kom som forventet og liten leveringstid

A

Amazon buyer

For 18 dager siden

Stopped charging/working after 8 months. I will not buy it again.