Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Jabra Pro 935 Mono

Jabra Pro 935 Mono
Jabra Pro 935 Mono
2589 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    4-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av iPhonebutiken

Overvåk produktets pris

Jabra Pro 900-serien er det enkle, pålitelige og prisverdige settet å starte trådløst arbeid. Det er en profesjonell, enkel headset-serie med lett design og attraktiv pris, og som har alle de viktigste funksjonene som trengs i trådløse headset.
Trådløst til alle Jabra Pro 935 Mono er et profesjonelt, trådløst mono-headset for Unified Communications, smarttelefoner og nettbrett som er utformet for maksmal ytelse. Nå kan alle på ditt kontor dra nytte av den økte produktiviteten og komforten som man får med trådløs kommunikasjon. Enkelt, intuitivt og høykvalitativt, alt i en trådløs løsning.
Et trådløst Bluetooth-headset med dobbel-tilkobling Koble til det trådløse headsetet til din smarttelefon og dine Bluetooth-enheter (som iPhone og iPad) samtidig. En rekkevidde på opp til 100 meter fra basen til headsetet og fra headsetet til alle dine enheter som støtter Bluetooth Klasse 1.
Trådløst telefonheadset uten batteriproblemer Opp til 12 timers taletid og syv dagers standbytid.
Det trådløse kontorsheadsetet for hot desking Benytt ditt trådløse headset for hot desking. Tilkoble til valfri Jabra Pro 935-base på kontoret.
Trykk for å koble til Nærfeltskommunikasjon (NFC) gjør det enkelt for din Jabra-enhet å raskt koble til og kommunisere med smarttelefoner og nettbrett (som støtter NFC). Det trengs ikke mer enn et enkelt trykk.


Passer: iPhone, iPad og Apple Watch

Bluetooth: Ja

Taletid: opp til 12 timer

Standby-tid: opp til 7 dager

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .