Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Jabra Evolve2 85 Stereo

Jabra Evolve2 85 Stereo
Jabra Evolve2 85 Stereo
Jabra Evolve2 85 Stereo
4159 kr
  • Lagerstatus: Finnes på lager
    Forventet leveringstid:
    4-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av iPhonebutiken

Overvåk produktets pris

sign på å fokusere. Det beste hodesettet for konsentrasjon og samarbeid.
Hør deg selv tenke. Målet vårt er å skape stillhet umiddelbart, uansett hvor du er. Resultatet er et profesjonelt hodesett i verdensklasse med banebrytende digital hybrid ANC (Active Noise Cancellation). I utgangspunktet er det vårt mest avanserte digitale brikkesett noensinne, og hodesettet er designet for utrolig støyreduksjon. Sett den på og fordyp deg i tankene dine umiddelbart.
Det er tid for en forandring. Velkommen til den nye standarden
Slik at du ikke blir forstyrret. Vi har tatt vårt lys til et helt nytt nivå og gjort det synlig fra alle vinkler. Det røde lyset aktiveres automatisk når du blir med på en samtale eller et møte, men du kan også aktivere det ved å trykke på en knapp. Når du er full, beskytter busylight deg fra alle vinkler og mot alle forstyrrelser.
Det er som å ha en innebygd sikkerhetsvakt for konsentrasjonen din.
Både større høyttalere og bedre lyd. Boom. Vi har laget dette headsettet med kraftige, lekkasjetolerante 40 mm høyttalere. I tillegg får du vårt avanserte digitale brikkesett og den nyeste AAC-kodeken slik at musikken din høres bedre ut enn noensinne.
Den som venter på noe godt ... Dette er lydopplevelsen du har ventet på.
Slik at du blir hørt tydelig. Vi vet at krystallklar lyd gjør samtalene dine jevne og profesjonelle. Vi har tatt den utrolige samtaleytelsen til vår verdensledende Evolve-serie og gjort det enda bedre ved å bygge inn ti mikrofoner (ja, ti) drevet av vårt avanserte digitale brikkesett for uovertruffen samtalekvalitet, hver gang.
For når du ringer en viktig samtale, er det klarheten som teller.
Laget i lange uker. Når du endelig har funnet et hodesett som du rett og slett ikke kan klare, men det er godt å vite at du ikke trenger å gjøre det. Vi har brukt vår avanserte batteriteknologi for å presse ut dette kraftige headsettet maksimalt. Resultatet er en bransjeledende batterilevetid på 37 timer (drevet av det kraftige lille brikkesettet igjen).
Og siden vi liker å dekke alle begivenheter, er det alltid den praktiske laderen - i tilfelle det.
Ikke bekymre deg, Evolve2 85 tar deg gjennom uken.
Taletid: 37 timerLades om 2,5 timerRask lading i 15 minutter gir 8 timers taletid
Oppgrader profesjonelt. Vi har gjort biometriske målinger av hundrevis av hoder for å skape et perfekt sign som kan tilpasses for å passe i alle størrelser og former. Vi har også lagt til myke minneskum øreputer for å gjøre det utrolig behagelig - så behagelig at du glemmer at du bruker det. Til slutt har vi produsert den i holdbare førsteklasses materialer.
Det er komfort i en klasse for seg.
Ta med deg samtalene dine. Overalt. Flytt deg sømløst utenfor kontoret med et moderne uformelt sign og en diskret skjult mikrofonarm som fortsatt garanterer eksepsjonelle lydsamtaler, selv når de er skjult.
Så når du er på farten, vet du bare at du jobber.
Jabra Direct Jabra Direct sørger for at headsettet ditt alltid har den nyeste fastvaren, noe som garanterer at du har de nyeste funksjonene, feilrettinger og enkel tilgang til kompatibilitetsoppdateringer. Med Directs brukervennlige kontrollpanel har det aldri vært enklere å holde seg oppdatert.
Dette inkluderer: Hodesett3,5 mm flettet kabelBluetooth-adapterBæreveskeFlyadapterBrukerdokumenter
Du kan velge mellom forskjellige hodesett: UC står for Unified CommunicationMT står for Microsoft TeamsUSB-A / USB-C står for hvilken tilkobling dongelen har


Passer inn: Mac og andre datamaskiner, iPhone

Farge: Svart, beige

Forbindelse: For datamaskin: Bluetooth via USB-dongle, for telefon: Bluetooth eller 3,5 mm

Vis flere anmeldelser (-5)

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .