IPHONE 7 32GB BLACK GENERIC EU SPEC

Tips en venn
4189 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM (One2Cel)

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • iPhone 7 har et helt nydesignet kabinett og er den første iPhone-modellen som er vannbestandig
 • Den avanserte Hjem-knappen på iPhone 7 er konstruert i ett stykke, og er designet for å være solid, responsiv og trykkfølsom
 • Touch ID låser opp iPhonen din raskt og sikkert med en fingeravtrykksensor som er mer avansert enn noensinne
 • Nå har iPhone 7 optisk bildestabilisering som reduserer uskarphet ved bevegelse
 • Fire smarte LED-lamper lyser 50 prosent sterkere enn på iPhone 6s
 • Bilder tatt med iPhone 7 under dårlige lysforhold blir overraskende mye bedre, takket være den optiske bildestabiliseringen og den helt nye f/1,8-blenderåpningen
 • Nytt 7MP kamera på forsiden
 • Retina HD-skjermen har et nytt, stort fargerom som kan gjengi farger etter kinostandard - og den beste fargebehandlingen av alle smarttelefoner
 • 3D Touch
 • A10 Fusion har en helt ny, firekjernet prosessorarkitektur med to kjerner for kraftig ytelse og ytterligere to designet for å være høyeffektive
 • Lengste batteritid noen gang i en iPhone
 • For første gang har iPhone fått stereohøyttalere
 • iPhone 7 støtter Voice over LTE, også kjent som bredbåndsanrop, med så høy kvalitet at samtalene blir like klare som om dere var i samme rom
 • Uansett hvor anropet kommer fra, kan du svare på vanlig måte med iPhone 7
 • iOS gir liv til iPhone på kraftige og personlige måter
iPhone 7 byr på dramatiske forbedringer av de viktigste bruksområdene for iPhone. Den har fått avanserte nye kamerasystemer. Ytelsene og batteritiden er de beste i noen iPhone. Stereohøyttalerne imponerer. iPhone-skjermen er den skarpeste og mest fargerike noen gang. Den er sprut- og vannbestandig. Og den ser akkurat så kraftfull ut som den er. Dette er iPhone 7.
iPhone er verdens mest populære kamera. Nå har vi videreutviklet det, med optisk bildestabilisering, f/1,8-blenderåpning og et seks-elementers objektiv som gir enda bedre bilder og video i dårlig lys. Og med avanserte nye funksjoner som stort fargerom, kommer bilder og Live Photos til å bli enda mer livaktige.
Nesten alt du gjør med iPhone blir levende på skjermen. Det er her du ser på bilder, leser meldinger og gjør mengder av andre ting i løpet av dagen. Skjermen på iPhone 7 bruker samme fargerom som den digitale filmindustrien, slik at alt som vises blir merkbart skarpere og mer livaktig. Fordi alle fortjener litt mer farge i hverdagen.
iPhone 7 drives av den raskeste og mest effektive chipen noensinne i en smarttelefon. Ikke bare er den raskere enn alle tidligere iPhoner - den bruker mindre strøm også. Det er fordi A10 Fusion har en helt ny arkitektur som automatisk gir deg mer prosessorkraft når du trenger det, og mulighet for å spare batteriet når det ikke er nødvendig. Og med den lengste batteritiden noen gang i en iPhone, kan du jobbe dobbelt så fort som på en iPhone 6, og likevel få mer tid mellom hver lading.
For første gang har iPhone fått stereohøyttalere. De gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, er det bare å skru opp lyden med iPhone 7.
iPhone 7 har 4G LTE med opptil 25 LTE-bånd. Det gir deg den beste roamingen over hele verden med en smarttelefon. Det betyr at du kan benytte deg av flere raske LTE-nettverk rundt om i verden, blant annet 4G LTE Advanced.
iOS gir liv til iPhone på kraftige og personlige måter. Grensesnittet er elegant og brukervennlig. Smarte forslag dukker opp akkurat når du trenger dem. Og avansert teknologi sørger for personvern og sikrer informasjonen din. Når du først har opplevd iOS, forstår du hvorfor så mange elsker å bruke iPhone.
 • Vannbestandig konstruksjon
  iPhone 7 har et helt nydesignet kabinett og er den første iPhone-modellen som er vannbestandig. Derfor er ikke søl, sprut eller støv noe problem lenger.
 • Hjem-knapp
  Den avanserte Hjem-knappen på iPhone 7 er konstruert i ett stykke, og er designet for å være solid, responsiv og trykkfølsom. Den fungerer sammen med den nye Taptic Engine og gir deg presis og følbar tilbakemelding når du trykker. Og du kan stille den inn slik det passer deg. Velkommen hjem.
 • Touch ID
  Touch ID låser opp iPhonen din raskt og sikkert med en fingeravtrykksensor som er mer avansert enn noensinne.
 • Optisk bildestabilisering
  Nå har iPhone 7 optisk bildestabilisering som reduserer uskarphet ved bevegelse. En sensor hjelper objektivet med å utligne selv de minste bevegelser, slik at du får tre ganger så lang eksponering, sammenlignet med iPhone 6s.
 • f/1,8-blenderåpning
  En større blenderåpning slipper inn opptil 50 prosent mer lys på kamerasensoren enn iPhone 6s, og gjør kameraet enda bedre rustet til å ta gode bilder i dårlig lys. Kombinert med et nytt seks-elementers objektiv leverer kameraet skarpere og mer detaljerte opptak enn før.
 • Quad-LED True Tone Flash
  Fire smarte LED-lamper lyser 50 prosent sterkere enn på iPhone 6s. Blitsen justerer seg etter fargetemperaturen i omgivelsene, slik at du får skarpere og bedre belyste bilder.
 • Nå blir filmene dine akkurat som på film
  Bilder tatt med iPhone 7 under dårlige lysforhold blir overraskende mye bedre, takket være den optiske bildestabiliseringen og den helt nye f/1,8-blenderåpningen. Og kameraet på 12 megapiksler tar høyoppløst video med 4K-oppløsning. Dermed kan du ta storslåtte filmer av storslåtte hendelser, selv om de foregår i dårlig lys.
 • Nytt 7MP kamera på forsiden
  FaceTime HD-kameraet har fått høyere oppløsning og benytter et stort fargerom. Så nå kan du ta skarpere selfier som er fulle av liv. Usikker på lyssettingen? Retina Flash tilpasser seg lyset fra omgivelsene, slik at du får bilder og videoer med naturlige hudfarger. Smil til kamera.
 • Mer hjernekraft bak linsen
  Hva er det som gjør kameraet på iPhone 7 så avansert? Det har en forbedret bildesignalprosessor (ISP) som er utviklet av Apple og integrert i A10-chipen. Når du tar et bilde eller filmer, utfører bildesignalprosessoren mer enn 100 milliarder beregninger og bruker maskinlæring til å gjøre opptakene enda flottere. Andre nyvinninger er raskere fokus og forbedret tonevalg og hvitbalanse.
 • Flere farger, nærmere virkeligheten
  Retina HD-skjermen har et nytt, stort fargerom som kan gjengi farger etter kinostandard - og den beste fargebehandlingen av alle smarttelefoner. Den kan bruke flere nyanser av fargespekteret til å vise et bilde, slik at det du ser på skjermen blir en mer virkelighetstro gjengivelse av virkeligheten. Så uansett om du ser på bilder av den perfekte kjolen eller Live Photos du tok i ferien, er fargene så ekte at det føles som du er der.
 • 3D Touch
  Når du bruker 3D Touch, svarer iPhone med lett prikking. Så du kan ikke bare se hva som skjer når du trykker. Du kan føle det også. Den nye Retina HD-skjermen på iPhone 7 integrerer 3D Touch overalt i iOS. Nå kan du bruke Meldinger, Kalender, Mail og andre apper på mer effektive og responsive måter.
 • Raskere og mer effektiv
  A10 Fusion har en helt ny, firekjernet prosessorarkitektur med to kjerner for kraftig ytelse og ytterligere to designet for å være høyeffektive. De to ytelseskjernene er dobbelt så raske som på iPhone 6, mens de høyeffektive kjernene har bare 1/5 av strømforbruket til ytelseskjernene. Det betyr at du får både ytelse og effektivitet - avhengig av behovet.
 • Lengste batteritid noen gang i en iPhone
  Med A10 Fusion-chipen får du nå mer brukstid mellom hver lading. Utnytt mulighetene med opptil to timer ekstra på iPhone 7, sammenlignet med forrige generasjon.
 • Nå i stereo
  For første gang har iPhone fått stereohøyttalere. De gir dobbelt så kraftig lyd som iPhone 6s, og har et større frekvensområde. Uansett om du vil høre på musikk, se videoer eller ringe med høyttalertelefon, er det bare å skru opp lyden med iPhone 7.
 • Krystallklare VoLTE-samtaler
  iPhone 7 støtter Voice over LTE, også kjent som bredbåndsanrop, med så høy kvalitet at samtalene blir like klare som om dere var i samme rom.
 • Svar på anrop på Facebook Messenger og flere
  Uansett hvor anropet kommer fra, kan du svare på vanlig måte med iPhone 7. Du får også tilgang til kontaktene dine og du kan sette samtalen på vent.
 • Verdens mest avanserte mobilplattform
  iOS gir liv til iPhone på kraftige og personlige måter. Grensesnittet er elegant og brukervennlig. Smarte forslag dukker opp akkurat når du trenger dem. Og avansert teknologi sørger for personvern og sikrer informasjonen din. Når du først har opplevd iOS, forstår du hvorfor så mange elsker å bruke iPhone.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Apple
Screen Size 4,7 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System iOS
Screen Resolution 1334 x 750
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
IPHONE 7 32GB BLACK GENERIC EU SPEC

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 792 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 419 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 207 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »