Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite

1 / 1

iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite

10490 kr

-25%

Rek pris. 13990 kr
iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite   Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset: Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske program,
  • Tilstand: A (Veldig god tilstand)
  • 12 måneders garanti
  • Lagringskapasitet: 128 GB
  • Farge: Graphite
  • Leveres uten lader
Les mer

iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite

 

Å kjøpe en smarttelefon fra Returhuset:

Vi på Returhuset er gjenbruksnerder og driver derfor vårt eget verksted for å renovere brukte telefoner. Alle telefoner er grundig testet med vårt diagnostiske program, og eventuelle feil blir utbedret av teknikerne våre før salg. Hvis vi ikke kan reparere en telefon, vil den brukes til reservedeler og komponenter for å maksimere gjenbruket. Ikke glem å supplere med et godt deksel eller skjermbeskyttelse. Leveres uten lader.

 

Om iPhone 12 Pro Max

 

6,7 tommers skjerm

iPhone 12 Pro Max som støtter raskt 5G-nett har ingen hjemmeknapp - i stedet full dekning av en perfekt Super Retina XDR OLED-touchskjerm med True Tone-teknologi. Skjermen gir deg en magisk seeropplevelse med sin lysstyrke, fargeskala og ikke minst Multi-Touch. I tillegg har du aldri opplevd en slik lysstyrke som iPhone 12 Pro Max tilbyr, da den kan sammenlignes med dagens avanserte TV-er. For å gi enhetens skjerm enda bedre holdbarhet har de nå utviklet og brukt en glassteknologi med nanokeramiske krystaller i glasset, som er 4x sterkere sammenlignet med iPhone 11-serien. Med kameraer i verdensklasse går kameraene hånd i hånd med skjermen.

 

Face ID

Med Face ID trenger du bare å se på telefonen din for å låse den opp. Du kan også kombinere dette med applikasjoner som også bruker Face ID som passord - sikkert og enkelt.

 

Kameraene

Det avanserte trippelkamera-settet bak gir deg kvalitet, farger og skarpe bilder i både lys og mørke, takket være den nye funksjonen "Nattmodus". Med 12Mpx lar kamerasettet deg ta opp video i 4K med Dolby Vision, detaljer du vanligvis ikke kan se med det blotte øye. Bildene og videoene dine vil alltid se profesjonelle ut uansett hvor du er. Nytt for iPhone 12-serien er også at selfie-kameraet kan ta portrettbilder.

 

Hastighet fremfor alt

Er du en hyppig mobil bruker? Da er iPhone 12 Pro Max det perfekte valget for deg! Den er enda raskere, mer energieffektiv med en rå ytelse for krevende funksjoner og spill, takket være dens moderne 5 nm prosessor og neste generasjons 5G-tilkobling. Dette betyr at denne telefonen alltid garanterer deg høy ytelse uansett hva du gjør. En topprangert A14 Bionic-brikke sørger for hastigheten.

 

Lad opp trådløst

Glem alle ledningene med den nye QI-teknologien som lar deg lade telefon trådløst. 

 

Garanti

Vår garanti gjelder for 12 måneder fra datoen man bestiller.

Kjappe fakta

  • Tilstand: A (Veldig god tilstand)
  • 12 måneders garanti
  • Lagringskapasitet: 128 GB
  • Farge: Graphite
  • Leveres uten lader
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse