Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Blå

5559 kr
fra 257 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM (One2Cel)

Mer fra CDON.COM (One2Cel) CDON.COM (One2Cel) er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant CDON.COM (One2Cel), og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.
 • 6,1" OLED-display
 • 128 GB Lagring
 • Trippelkamera fra Leica
 • 24 MP selife-kamera
 • Filmar 960 bilder i sekundet med Super Slow Motion
 • 4000 mAh-batteri
 • Dual SIM
 • IP67-klassifisert beskytter mot støv og vann

P-serien fra HUAWEI har alltid vært i forkant innen mobilfotografering. Nå leder HUAWEI P20 Pro veien framover igjen med den nye generasjonens trippelkamera fra Leica. Den nye telefonen forener utsøkt design med et revolusjonerende kamerasystem som fokuserer på intelligent fotografering. 

DESIGN 
Lyskunst 
Refleksjoner fra selve lyset er inspirasjonen til de fine fargeovergangene i HUAWEI P20 Pro. Effekten er en fargerik mobil som er unik blant smarttelefonene på markedet. Laget for å være enestående på alle måter. 

Opplysende design 
Utsiden er laget av herdet, bøyde 3D glasspaneler og sammenføyer helemobilen med eleganse og holdbarhet. Buen er lagd med utrolig presisjon slik at enheten ligger komfortabelt i håndflaten og kan brukes med en hånd.  

Vanntett 
HUAWEI P20 Pro er IP67-klassifisert, som betyr at den er resistent mot både vann og støv. Å ta fine bilder på en regnfull dag er ingen problem og støvtåligheten gjør at du også kan bruke den på en sandete strand. 

Nye HUAWEI FullView-display 
Opplev kraften i neste generasjons skjermteknologi med nye HUAWEI FullView-display. Det nye OLEDdisplayet på 6,1 tommer gjengir hele fargeskalaen på en utrolig og realistisk måte. 
Utskjæringen på forsiden er formet med presisjon og er minst mulig for å optimalisere opplevelsen av skjermen. HUAWEIs nye grensesnitt har blitt utviklet parallelt for å skape den best mulige brukeropplevelsen. 

KAMERA 
Trippelkamera fra Leica 

Nå kommer verdens første smarttelefonkamera med tre linser fra Leica. HUAWEI P20 Pro sprenger grenser for kreativ mobilfotografering. Inspirert av lysets kinetikk og laget med presisjon for å ta detaljerte, livlige og stemningsfulle bilder både dag og natt. 

Krystallklare bilder 
HUAWEI P20 Pro er utstyrt med et enestående RGB-kamera på 40 MÅ som leverer uslåelig skarphet, fargegjengivelse, fokus og kontrast i hvert eneste bilde du tar. Det monokromatiske kameraet på 20 MP fanger detaljer på en enestående måte og 8 MP kameraet gir deg en zoom på nivå med et speilreflekskamera. 

Imponerende teknologi 
Et industriledende stort objektiv og den nye sensoren på 1/1,7 tommer mestrer dårlige lysforhold og forenkler fotografering i mørket. Resultatet er vakre, tydelige og skarpe bilder også når dagslyset forsvinner og natten legger seg. 

Opplyst fotografering 
Takket være industriledende, justerbar følsomhet på ISO 51200 tar HUAWEI P20 Pro levende, skarpe bilder også i dårlige lysforhold. 

5x hybridzoom 
Med 5x hybridzoom kan du zoome inn på objekter uten å redusere bildets kvalitet. Det gir et fantastisk resultat når du vil ta bilder med skarpe detaljer også på lang avstand. 

Se flere bevegelser/raskere bilder 
Med HUAWEI P20 Pro kan du enkelt registrere detaljer i bevegelser og øyeblikkelig fange også korte stunder med glede. 

5 fokuspunkter 
HUAWEI P20 Pro har 5 fokuspunger som opprettholder et knivskarpt fokus i hele bildesensoren. Denne teknologien er perfekt for landskapsfotografering eller gruppebilder ettersom du får krystallklare og tydelige i full fart. 

Ultra Snapshot 
Trykk på volumknappen to ganger for å fange alle spontane øyeblikk på 0,3 sekunder også når skjermen er låst. 

Super Night Mode 
Bilder med ekstra lang eksponering krever en stødig hånd. Funksjonen Super Mode fra HUAWI fungerer som et stativ ved at den digitalt stabiliserer bilder tatt med et håndholdt kamera. Det gir klare bilder også i dårlig lys. Super Mode balanserer også motiver med mange kontraster og tar skarpe bilder med harmonisk lys i alle forhold. 

Super Slow Motion 
Tiden går langsommere – helt ned til 960 bilder per sekund med videofunksjonen Super Slow Motion. Bruk den for å fange livets verdifulle øyeblikk før de suser forbi. 

Master AI 
Med hjelp av Master AI kan HUAWEI P20 Pro identifisere 19 ulike scener og objekter i realtid*. Lysstyrke og andre innstillinger tilpasser seg deretter automatisk slik at dine bilder blir best mulige. 
*Disse scenene og objektene identifiseres: katter, matbutikk, gruppe, naturlige farger, nærbilde, nattbilde, tekst, gress, portrett, hund, fyrverkeri, blå himmel, blomster, konsert, dokumenter, solnedgang, snø, foss og strand. 

SELFIES TIL SELVPORTRETT 
Frontkamera på 24 MP gjør at du ser fantastisk ut på alle dine selfies. Den tar levende, skarpe og enestående bilder i lys og mørket, med zoom eller på avstand. 

Belysning til 3D-portrett 
I HUAWEI P20 Pro er det en AI-drevet 3D-modelleringsteknologi som følger ansiktets konturer slik at du kan ta vakre selfies. Denne teknologien omfatter også en mengde lyseffekter som holder studiokvalitet og forvandler dine selfies til flotte portrett. 

Fargeoptimalisering 
Fotograferingssytemet i HUAWEI P20 Pro benytter den innebygde artifisielle intelligensen for å identifisere den scenen som du vil fotografere og fargebalansere ditt bilde automatisk. Dessuten optimaliseres fargene på pikselnivå for overlegen fargegjengivelse av objekter og omgivelser. 

Kirin 970 med innebygd AI
Bak det AI-drevne fotograferingssystemet i HUAWEI P20 Pro står prosessoren Kirin 970 som styrer en rekke nye ekstrafunksjoner og kreative verktøy for en raskere, og mer effektiv opplevelse av din smarttelefon. 

Forbedret virkelighet 
HUAWEI P20 Pro støtter Google ARCore og gjør det mulig for brukere å bruke apper til Augumented Reality. 

HUAWEI Share 2.0
Med HUAWEI Share 2.0 kan du overføre filer og bilder på et blunk mellom alle dine enheter og på tvers av alle systemer. Funksjonen er også kompatibel med enheter fra andre merker enn HUAWEI. Sikkert, trådløst, ulåst og hurtigdeling på en smidig måte.

Enestående lyd 
HUAWEI P20 er utstyrt med et lydsystem som setter en ny standard for lyd på smarttelefoner. HUAWEI Audio er en ny standard som beskytter lydkvaliteten via Bluetooth slik at du kan nyte ordentlig HiFi-lydkvalitet helt trådløst. 

Mer kraft – lenger tid 
HUAWEI P20 Pro har et stort og effektivt batteri som lades utrolig fort og holder lenge. Det kraftige batteriet har en kapasitet på 4000 mAh og kan lades opp til 58% på bare 30 minutter med hjelp av Huawei SuperCharge. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke Huawei
Screen Size 6,1 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Huawei P20 Pro 128GB Dual Sim Blå

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 1021 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 533 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 257 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »