Huawei Mate 20 Pro 128 GB, Svart

Huawei Mate 20 Pro 128 GB, Svart
Tips en venn
9490 kr
fra 399 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-4 arbeidsdager

Fraktfritt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Fraktfritt
 • AI-fotografering
 • Hurtiglading lader batteriet 70% på 20 minutter
 • Leica trippelkamera
 • In-screen Fingerprint

Velkommen til smarttelefonens neste nivå 

Grenseløs mennesklig fantasi, det er inspirasjonen til den nye HUAWEI Mate20 Pro. Teknologigjennombruddet kommer til å hviske ut linjene mellom hva som er mulig og hva du drømmer om. 

Naturlig mesterverk. Et mesterverk av 3D-glass med glatte kurver og sømmer som er sømløse. Som alle kunstverk, er alle HUAWEI Mate20 Pros linjer og funksjoner i symmetrisk harmoni. 

Fang lyset 

En hyllest til naturens rike fargespill, HUAWEI Mate20 Pro kommer i 3 livlige farger. Lyset reflekteres vakkert i en spesiell glasstruktur og det tynne designet gjør at telefonen er en fornøyelse å se på og bruke. 

IP68 Vanntett 
Livet handler om å utforske. Ta med din HUAWEI Mate20 Pro til stranda eller ut i regnet. Vann- og støvtåligheten* IP68 betyr at du ikke trenger å bekymre deg for søling, svette eller støter. 
*IP karakteren er basert på testforhold ved nedsenkning i opptil 1,5 meter ferskvann i opptil 30 minutter.


Den kraftigste og smarteste smarttelefonen noensinne 
Den bransjeledende 7nm-processorteknologien i Kirin 980 gir deg en direkte oppgradering til ytelse som forbedrer både hastighet og effektivitet.

Ved å tilpasse den avanserte og fleksible CPU- og GPU-multikjernearkitekturen så har oppgave- og driftshastigheten til enheten økt betraktelig. En av pros tilbyr stor AI-databehandling og den andre fokuserer på spesifikke oppgaver som skaper en enorm effektivitet og drastisk forbedrer brukeropplevelsen.  

Ultimat hastighet
HUAWEI Mate 20 Pro er verdens første 1,4 Gbps LTE Cat.21-smarttelefon som støtter opptil 1,732 Gbps trådløs nedlastingshastighet. Opplev en rask, sømløs tilkobling hvor som helst og når som helst. 
*Data basert på teoretiske beregninger og ytelse kan variere avhengig av omgivelsene og brukerens telenettverk. Resultatene kan også variere for ulike modeller og versjoner i ulike land. 

Nøyaktig GPS
Ved å bruke L1&L5-dobbelfrekvens samtidig kan HUAWEI Mate20 Pro alltid finne veien med nøyaktighet og færre problemer også i bykjerner fulle av skyskrapere eller ved motorveiens mange avkjørsler. 

Stort batteri og lang holdbarhet 
Slitestyrke er alltid symbolet til Mate-serien. Et større 4200mAh* batteri med smartere AI-strømstyring dekker dine daglige arbeids- og underholdningsbehov. 

Kraft du kan stole på 
40W HUAWEI SuperCharge med TÜV sikker hurtigladingsertifisering gjør HUAWEI Mate 20 Pro til en kraftkar du alltid kan stole på. På 30 minutter kan du lade batteriet opptil 70%. 

Nytt Leica trippelkamera
Det nye Leica trippelkameraet drevet av AI avslører livets drama, tekstur, farge og skjønnhet i hvert eneste bilde. Den 40MP store RGB-linsen er laget for ulike scenarioer og uthever detaljer i hverdagslige bilder mens 8MP-telefotolinsen er ekspert på å fange alt som skjer langt borte. 20MÅ Leica Ultra Wide Angle Lens er perfekt for landskapsbilder og makrofotografering. 

Utvid dine horisonter 
Ikke la kameraet begrense din horisont. Med Leicas vidvinkellinse kan du nå fange et imponerende bredt perspektiv. 

Kom nærmere 
Fang detaljer og overraskelser på en måte du ikke har kunnet gjøre tidligere. Leicas vidvinkellinse kan ta ekstreme nærbilder fra 2,5 cm. Oppdag verden fra et nytt perspektiv. 

AI-fotografering
Ved å gjenkjenne mer enn 1500 scenarioer og 25 kategorier kan den oppgraderte AI-fotograferingen nå segmentere ulike objekter og scenarioer i et bilde. Farger, lysstyrke og kontrast justeres automatisk og nøyaktig med et fantastisk resultat. 

3D selfiekomponering  
Ved å analysere titusenvis av ansiktspunkter som oppdages av 3D-kameraet, kommer AI-selfiemesteren til å komponere dine portrett med de mest passende justeringene. Ny AI-belysning legger til perfekt lys og holder ditt ansikt i fokus. Lek med lyset og se vakker ut i alle omgivelser. 

Fang natten
HUAWEI bruker avansert AI bildestabilisering slik at HUAWEI Mate20 Pro-nattmodus kan ta utrolig skarpe og klare håndholdte bilder i svakt lys. Nattmoduset kan også balansere scener med høy kontrast som fanger fantastiske bilder i alle innstillinger. 

AI-kinomodus 
For å filme med telefonen og få det til å se ut mer som en film, tilbyr HUAWEI Mate20 Pro det klassiske 21:9-filmforholdet og HDR-alternativet som skaper 

3D Face Unlock
Et skritt framover i nøyaktighet og sikkerhet. Takket være 3D-kameraet, som kan projisere over 30 000 punkter, gjenkjenner HUAWEI Mate20 Pro deg enkelt og kan raskt åpne din telefon på et halvt sekund. Din ansikts-ID kan også brukes for å sikkert få tilgang til en privat skjerm som inneholder låste apper og personopplysninger. 

In-screen Fingerprint
Med det ergonomiske designet og dynamisk trykkfølsom-teknologi trenger du bare å løfte fingeren og trykke på skjermen, telefonen blir da låst opp raskt, sikkert og enkelt. 

Gi leker nytt liv 
Skann en leke med 3D-kameraet for å skape en AI-levende modell. Du kan også spille inn når den danser og hopper rundt på skrivebordet. Ha det utrolig gøy med denne funksjonen og del det med dine venner. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Huawei Mate 20 Pro 128 GB, Svart

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 1676 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 860 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 399 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »