Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim Grå

Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim Grå
Tips en venn

-25%

5990 kr
Ord. pris 7990 kr
fra 272 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • 6” FullView Display med bildeforholdet 18:9
 • 128 GB Minne
 • Hovedkamera: 12 MP + 20MP
 • 4.000 mAh-batteri
 • Dual Sim
 • IP67-klassefisert beskytter mot vann og støv

HUAWEI FullView Display, en fantastisk ny 6 tommer skjerm med 18:9 skjermforhold, med en ramme man nesten ikke ser, og HDR10 teknologi som støtter de levende og sterke fargene.

IKONISK HÅNDVERK
Det harmoniske designet fremhever dobbelt-linse kameraet og skaper en nydelig symmetri innenfor det høye nivået av smarttelefon design. Det sømløse buete glasset leverer et produkt som ligger som en drøm i hånden din.


KOMPLEKST MATERIALE
HUAWEI Mate 10 Pro er pakket inn i et robust og slitesterkt glass på både baksiden og fremsiden. Her er det brukt en teknikk som varmer opp glasset på baksiden til 700°C før den formes, for å levere det ultimate designet.

LAGET FOR Å GJØRE HVERDAGEN DIN ENKLERE
HUAWEI Mate 10 Pro har en vann- og støvresistens sertifisering på IP67.

Maksimal ytelse
Med AI implementasjonen leverer HUAWEI en raskere og mer personalisert mobil opplevelse.

Opplev en overlegen hastighet, respons og effektivitet fra Kirin 970 prosessoren - Den mobile AI plattformen med en dedikert NPU (Neural-Network Processing Unit).

EN NY VERDEN AV YTELSE
Med Kirin 970 er HUAWEI Mate 10 Pro rask, intelligent, tilpasningsdyktig, og kan forstå og svare til sanntid situasjoner på et blunk. Med sin ekstraordinære 10nm teknologi, 8-core CPU og en GPU med 12 kjerner, vil HUAWEI Mate 10 Pro levere ytelse i toppklasse, samtidig som energi konsumeringen holder seg lav. 
Personvern og effektivitet er spesielt forbedret som et resultat av at HUAWEI Mate 10 Pros NPU opererer uavhengig av den standard "cloud"-baserte prosessen. NPU-en gjør er et stykke foran i teknologi: Den er 50 ganger mer effektiv og har 25 ganger bedre ytelse*, samtidig som den støtter AI-relaterte innstillinger.

Alltid rask 
HUAWEI Kirin 970 er konstruert for å forstå din smarttelefons oppførsel. Basert på hvordan du bruker telefonen, vil HUAWEI Mate 10 Pro forutse telefonens mest effektive modus og optimalisere ytelsen for å opprettholde telefonens høye kvalitet.

Power Play
Lad opp telefonen på kun 20 minutter og du har batteri for hele dagen*

BATTERI SOM ER LAGET FOR Å HOLDE LENGE
Som ledende innenfor 4000mAh batteri og smart batteri systemer, lærer smarttelefonen ditt brukermønster og allokerer ressurser tilsvarende, som resulterer i maksimering av batterilevetid og reduserer strømavfall.

PIONER INNENFOR LADETEKNOLOGI
Med HUAWEI SuperCharge teknologi, kan du lade din HUAWEI Mate 10 Pro på kun 20 minutter, og vil da vare en hel dag*. Telefonen er også TÜV Rheinland sertifisert.

*Typisk verdi. Basert på resultater fra HUAWEI laboratorietester. Batterilevetiden avhenger av det eksakte bruket.

INTELLIGENT FOTOGRAFERING: TA STEGET FRA NYBEGYNNER TIL EKSPERT 
HUAWEIs AI-funksjoner og det nye Leica dobbelt kamera leverer eksepsjonell bildekvalitet med minimal innsats.


NYTT LEICA DOBBELT KAMERA MED f/1.6 BLENDERÅPNING
Med den nye Leica dobbel linse med f/1.6 blenderåpning kan du enkelt ta vakre bilder med grunn dybdeskarphet, klare bilder med lite lys og skarpe bilder av objekter i bevegelse. 20MP monokrom sensor og 12MP RGB sensor med optisk bildestabilisering fanger mer lys for å yte på ekspertnivå.

FANG OPP ALT I SANNTID MED AI
Takket være den intelligente fotografi algoritmen, kan HUAWEI Mate 10 Pro identifisere ulike situasjoner og objekter i sanntid*. Farger, kontraster, styrke blir fanget opp og leverer fotografier som er perfekt konstruert i form av levende og skarpe konturer. 
*blomster, himmelen, planter, mat, solnedgang/soloppgang, strender, snø, portrett m.m.

BRILJANT BOKEH-EFFEKT, PERFEKTE PORTRETTER
HUAWEI Mate 10 Pro fanger opp de perfekte portrettene og selfiesene med Bokeh-effektene.

INTELLIGENT MOBILOPPLEVELSE: HOLD DEG OPPDATERT UANSETT HVOR DU ER
Nyt den superraske nedlastingshastigheten med super høy kvalitet på telefon signaler.

RASKERE OG MER STABIL TILKOBLING
HUAWEI Mate 10 Pro tilbyr en optimalisert nedlastingshastighet. HUAWEI har utviklet intelligente celler som sikrer at du får en mye bedre kvalitet på signalene.

LA TELEFONSAMTALENE FLYTE
Denne funksjonen gjør at hvisking* inn i en HUAWEI Mate 10 Pro vil bli hørt klarere av mottaker. AI teknologien i HUAWEI Mate 10 Pro gjør at telefonsamtaler på lavt volum vil bli styrket, og støy transformeres til høykvalitet samtaler med støydemping funksjonen.

OVERSETT PÅ ET BLUNK
Med AI powered oversettelse aksellerasjon kan du raskt oversette tekster, samtaler, stemmer og bilder til 50 språk og mer.Denne appen er implementert i HUAWEI Mate 10 Pros AI-økosystem, og kan oversette tekster og bilder fortere enn noensinne.

INTELLIGENT BRUKERGRENSESNITT: OPTIMALISERT ANDROID O OPPLEVELSE. EN HELT NY EMUI 8.0 OPPDATERING
Pakket inn med innovative og lette egenskaper å bruke, er HUAWEI Mate 10 Pro sitt brukergrensesnitt raskt, responsivt og intuitivt. Med integrert NPU, åpner HUAWEI Mate 10 Pro nye dører til en ny era av intelligente apper.

KRAFTIGERE SKJERM – Prosessoren i Huawei Mate 10 Pro er like kraftig som den i en PC. Med hjelp av enda en kabel, blir din telefon det perfekte verktøyet for både arbeid og underholdning uansett hvor du er. 

ENKELT Å VISE FRAM NOE STORT – Koble til din Huawei Mate10 Pro til en større skjerm og bruk speilfunksjonen eller utvid skjermen på din smarttelefon. Personlige meldinger, samtaler og SMS forblir private og kommer bare til å bli vist på din telefon. 

EN PC I LOMMEN – Ved at du trådløst kan koble en mus og et tastatur til din Huawei Mate10 kan du få samme følelse som når du bruker en stasjonær PC. 

MOBIL TOUCHSKJERM – Hvis du ikke vil bære rundt på en mus og et tastatur, kan du fortsatt få en genuin PC-opplevelse ved å forvandle din smarttelefon til et mobilt nettbrett. 

GAMING – Gjør din mobile underholdningsplattform om til et fullskjerms-eventyr. 
SMART SKJERM – Huawei fullview display er laget for å være både smart og brukervennlig

NAVIGASJONSSTASJON – Med muligheten til å styre mobilen med en hånd, kan du få mest mulig ut av skjermen din. Plassere hjemknappen og snarveisknappen hvor du vil på skjermen for å enkelt få tilgang til det du trenger, når du trenger det.

SMART SPLIT-SCREEN - Huawei Mate10 Pros imponerende skjerm støtter intelligent split-screen-grensesnitt. Med et enkelt knappetrykk med fingeren kan du legge to apper ved siden av hverandre. 

SMART SPLIT-SCREEN – Huawei Mate10 Pro har programmert Split-screen alternativ – som alltid gjør jobben din like enkel som når du sitter ved et skrivebord. 

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Huawei Mate 10 Pro 128GB Dual Sim Grå

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 1093 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 569 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 272 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »