Høyttalere

Høyttalere


Hos oss finner du et bredt tilbud av høyttalere for alle tilfeller, uansett om du er ute etter noe portabelt å bruke utendørs eller vil utstyre hjemmet med lyd i hvert rom. Vi har alt fra lyd til din Iphone eller Android mobil til komplette hjemmekino og multiroom løsninger. Usikker på hva du skal velge? Vi hjelper deg! » Les mer her.
 • Yamaha NSAW392WH Hvit

  • Excellent ljudåtergivning
  • Allväders konstruktion
  • Många användsningsområden
  • Enkel och flexibel montering
  • Unik form och design
  1590 kr
 
 

Velg rett høyttaler Lyd og musikk er en viktig del av manges liv og kan være avgjørende for de mest minneverdige stundene. Å velge rett høyttalerer er derimot ikke alltid lett. Vi guider deg så du skal bli fornøyd med kjøpet ditt uansett om du er ute etter den store lydopplevelsen eller vil streame din favorittpod trådløst i kjøkkenet eller på terrassen. Før du kjøper høyttalere trenger du selvfølgelig å bestemme deg for hva du skal ha dem til. I kjøkkenet kan en mindre dockning stasjon eller bluetooth høyttaler til telefon, laptop eller nettbrett rekke, mens du sannsynligvis vil foretrekke å ha flere muligheter til et hjemmekinosystem. I dag finnes både små og store høyttalere som alle gjør en bra jobb. Tenk på budsjettet ditt, hvilke behov du har og hvordan du skal bruke høyttaleren din. Utenom høyttalerens bruksområde er det også bra å tenke på hva du har plass til. Godt plasserte høyttalere kan være avgjørende for å få mest mulig ut av kjøpet ditt.

Slipp irriterende ledninger med trådløse høyttalere I dag finnes mange løsninger som er perfekte for deg som for eksempel vil streame Spotify uten å trenge å ha mer enn en strømkabel i veggen. La spillelistene dine flyte fritt i hele hjemmet på wifi-nettverket ditt og styr alt fra telefonen. Ingen liker å vaske og rydde blant ledninger? Spar tid og unødvendig irritasjon ved å være trådløs og bruk den dyrebare tiden din til å nyte favorittmusikken. Klart det finnes fordeler ved å fortsatt bruke ledninger for hifi-nerden, men mange produkter har i dag støtte for å streame lyd i HD-format helt trådløst gjennom hjemmenettverket.

Skap kinofølelse i hverdagsrommet med en subwoofer For deg som krever litt ekstra trykk i stereoen, eller som vil få filmen til å hoppe ut og sette seg rett i fanget ditt, kan det være på tide å skaffe en subwoofer. Subwooferns oppgave er å gjengi de laveste frekvensene og får dermed bassen til å bli bedre og kraftigere. Med rette instillinger kan du i en del tilfeller få bedre lyd i øvrige høyttalere ettersom du sparer dem for de laveste frekvensene. Dette kommer dokk an på hvilke instillingsmuligheter som finnes på det utstyret du har. Bass er dessuten ikke bare lyd, det er også en følelse. Med en subwoofer kommer du til å kunne kjenne bassen, hvilket kan gi en kraftigere filmopplevelse som etterligner følelsen av et kinobesøk hjemme i hverdagsrommet.

Aktive eller passive høyttalere Forskjellen på aktive og passive høyttalere er at aktive høyttalere har en innebygget forsterker og dermed ikke trenger noe ytterligere for å fungere. Med en aktiv høyttaler er det bare å plugge inn og kjøre. Ettersom forsterkeren er innebygget har produsenten allerede tilpasset lyden til å bli optimal for høyttaleren du har kjøpt. Mange aktive høyttalere fungerer også som dockning stasjon eller trådløst via bluetooth. Passive høyttalere er den tradisjonelle høyttalervarianten som ofte passer til de fleste lydsystemer, men som krever en forsterker for å få lyden til å høres i høyttaleren din. Hvis du er ute etter større muligheter til å utbygge lydsystemet ditt, eller allerede har en forsterker du liker, er en passiv høyttaler løsningen for deg. På den måten får du dessuten større muligheter til å tilpasse systemet ditt slik at du kan bygge ut etter dine fremtidige behov.

Lyd er en personlig opplevelse Akkurat som at vi alle har ulik smak når det gjelder film og musikk har vi også ulike oppfattninger om hva som tilsvarer bra lyd. En subwoofer kan gi en bedre opplevelse for noen, mens andre foretrekker uten. Oftest passer en subwoofer bedre til film, mens musikkelskere gjerne legger noen ekstra slanter på bra stereohøyttalere. Hvis du titter på system i de øvre prisklassene kan det derfor være en god idé å teste ut høyttalerne før du bestemmer deg.