Hodetelefoner & Headset

Bose QuietComfort 35 II
 3490,-
 • Bluetooth
 • Noise Cancelling
Bose QuietComfort 35 II
3490 kr 3990 kr
Les mer
Trådløse hodetelefoner som leverer utrolig god lyd
 979,-
 • Trådløs HD-lyd
 • 12 timers batteritid
Trådløse hodetelefoner som leverer utrolig god lyd
979 kr 1990 kr
Les mer
Populær hodetelefon fra AKG
 990,-
 • Bluetooth
 • 20t batteritid
Populær hodetelefon fra AKG
990 kr 1690 kr
Les mer
Bransjeledende støyreduserende hodetelefon fra AKG
med kode1990,-
 • 15t batteritid
 • Noise Cancelling
Bransjeledende støyreduserende hodetelefon fra AKG
1990 kr 2990 kr
Les mer
True wireless hodetelefoner
 1190,-
 • 30t spilletid
 • Bluetooth
True wireless hodetelefoner
1190 kr 1490 kr
Les mer
Sony Hodetelefoner
 119,-
 • Mikrofon
 • Kraftig lyd
Sony Hodetelefoner
119 kr 159 kr
Les mer
 AfterShokz Trekz hodetelefoner
 • Bluetooth
AfterShokz Trekz hodetelefoner
Fra 999 kr
Les mer
Marshall Major II
Marshall Major II
990 kr
Les mer

Velg hodetelefoner etter kategori


Velg hodetelefoner etter merke

Ukens hodetelefoner

Topp 100 – våre mest populære hodetelefoner

 
 

Hodetelefoner for alle tilfeller Mange hodetelefoner fungerer i de fleste sammenheng, men selvfølgelig finnes spesialdesignede hodetelefoner for alle behov og tilfeller. Du er unik, og din mening om bra lyd og stilige hodetelefoner trenger ikke å være det samme som andres. Vi har derfor et bredt tilbud av hodetelefoner for alle bruksområder. Uansett om du skal trene, være DJ på klubben eller vil danse hjemme med trådløse hodetelefoner har vi noe for deg.

Hodetelefoner til mobilen Mange hodetelefoner har innebygget mikrofon og kontrollmuligheter tilpasset til din telefon. Flere av modellene har støtte for både iPhone og iOS, samt til for eksempel Samsung Galaxy og andre Andoid-telefoner. Kontroller alltid slik at hodetelefonene du har bestemt deg for å kjøpe støtter nettopp din telefon siden dette kan variere mellom de ulike modellene.

Hodetelefoner til løping og svette treningsøkter Om du befinner deg på trening eller på løperunden i skogen er favorittmusikken i ørene den beste peppen. Med den følger antakelig en enda mer svett økt og da gjelder det å ha hodetelefoner som håndterer presset – fra våte treningsøkter til hard håndtering i bagen. For både deg som hverdagstrener eller driver mye med sport kan det være penger vel investert å skaffe et par hodetelefoner som tåler fukt, og visst er det deiligere å slippe maset med å stadig rette til hodetelefoner som sitter for dårlig under joggeturen?

Slipp maset med ledninger – gå trådløs Mange av våre modeller finnes som trådløse alternativ. Dette er perfekt for deg som vil ha litt mer bevegelsesrom og ikke vil uroe deg for å sette deg fast i lange ledninger. Finnes det ingen ledninger så minsker selvfølgelig også risikoen for skader i kabelen ettersom det ikke finnes noen.

In-ear, on-ear eller fullsize? Vi finner ut av begrepene In-ear kalles de mindre hodetelefonene du har inni ørene og som i mange tilfeller også fungerer som en slags ørepropp for å stenge ute lyd eller holdes på plass. In-ear-hødetelefoner er ofte bra i sportssammenheng eller for den som ikke vil gå rundt med for store hodetelefoner. På disse er det også størst sannsynlighet for å finne mikrofon for handsfree-samtaler og andre funksjoner for å styre telefonen, uten å trenge å ta den opp for å for eksempel bytte sang. Disse mindre hodetelefonene kan også være et bra alternativ hvis du ofte bruker briller, har stor frisyre, bruker øredobber eller annet som kan være i veien for et par større hodetelefoner. On-ear kalles de kanskje mest klassiske av alle hodetelefoner og er de som sitter utenpå ørene. Mange varianter av on-ear er også smart sammenbrettbare for å ta så lite plass som mulig når de ikke brukes. Full-size eller over-ear er større hodetelefoner som omslutter hele øret. Disse hodetelefonene har oftest største potensielle bassomfang og lydstyrke, og de blokkerer ofte støyende lyd bedre enn hodetelefoner som ikke omslutter hele øret.