GARMIN DRIVEASSIST 51 EUROPA LMT-S

Tips en venn
4079 kr
fra 203 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

Avansert navigasjon med innebygd dashbordkamera
Benytt deg av kameratstøtten bak rattet med Garmin DriveAssist, GPS-navigasjonsenheten med innebygd dashbordkamera. Denne navigasjonsenheten har smartfunksjoner som håndfrie telefonsamtaler via Bluetooth®4 og sanntidstjenester samt kameraassisterte førervarsler som holder et øye med omgivelsene for deg. Du finner fremtiden på Garmin-enheten. Bare se fremover og start kjøreturen.

Innebygd dashbordkamera
Med Garmin DriveAssist har du alltid et øyenvitne når du trenger det som mest, for den leveres med et kompakt, innebygd dashbordkamera som filmer hele kjøreturen, og den har mulighet for opptak av lyd. Hendelsessensoren (G-sensoren) lagrer automatisk videoopptak ved kollisjon. GPS registrerer nøyaktig når og hvor hendelsen inntraff. Et utskiftbart microSD™-kort følger med, og du kan enkelt spille av videoopptak på enheten. Du kan bruke VIRB®-gratisappen til å se opptakene senere på en kompatibel smarttelefon eller et nettbrett.

Sanntidstjenester for kjøreturen
Overlist trafikkorkene med tidsbesparende og alternative ruter, eller unngå dem helt. Og med sanntidsinformasjonen kan du bruke mindre tid på å lete etter parkeringsplass. Hvis du vil ha trafikkvarsler, relevante omdirigeringsruter og oppdaterte værmeldinger, kan du laste ned Smartphone Link -appen som kobler Garmin DriveAssist-navigasjonsenheten til en kompatibel smarttelefon. Gjør parkeringen mindre stressende ved å se parkeringsavgifter og tilgjengelige parkeringsplasser når du nærmer deg destinasjonen. Med Smartphone Link-appen kan du aktivere LiveTrack², som gjør deg i stand til å dele posisjonen din, slik at venner kan se hvor du er, uansett om du har et ærend i byen eller drar på en lang biltur.

Kameraassisterte førervarsler
Benytt deg av innovative funksjoner for føreroppmerksomhet som kun er tilgjengelige på Garmin DriveAssist. Når du stopper opp ved et kryss eller i trafikk, får du beskjed av "Go"-varslingen når bilen foran deg begynner å bevege seg igjen. Varslingen om frontkollisjon5 gir deg beskjed om du kjører for nærme kjøretøyet foran. Hvis du kommer utenfor veibanen eller over i motgående trafikk, får du en kjørefeltsadvarsel5. Takket være Garmin Real Vision™-funksjonen kan du enkelt navigere til husnumre som er vanskelige å lese. Når du nærmer deg destinasjonens adresse, bytter navigasjonsenheten til kameravisning, og en tydelig pil peker dit du skal.

Smart Connectivity, det smarte valget
Når du synkroniserer den Bluetooth-aktiverte smarttelefonen med Garmin DriveAssist, får du tilgang til en rekke nyttige funksjoner som holder deg oppdatert uten at du må ta hendene fra rattet. Benytt deg av håndfrie telefonsamtaler og motta egendefinerbare smartvarsler6 på skjermen på navigasjonsenheten. Det betyr at du ikke trenger å sjekke telefonen for å se innkommende telefonsamtaler, tekstmeldinger, kalendervarsler og mer.

Stemmeaktivert navigering
Trenger du kjøreanvisninger? Bare si fra. Garmin DriveAssist leveres med stemmeaktivert navigasjon som svarer på kommandoene dine og navigerer deg dit du skal.

Hold deg oppdatert med Wi-Fi®
Garmin DriveAssist-navigasjonsenheten leveres med innebygd Wi-Fi, så det er enkelt for deg å holde kart og programvare oppdatert. Du får automatisk varsler på skjermen om nye oppdateringer når du er koblet til et hjemmenettverk. Da må du bare koble enheten til et strømuttak, slik at den oppdateres automatisk over Wi-Fi mens den lades. Så er du klar for å kjøre videre.

Førervarsler: Vær oppmerksom på omgivelsene dine
Garmin DriveAssist gir førere varsler om skarpe svinger, hastighetsendringer, jernbaneoverganger og kryssende dyr, noe som bidrar til tryggere kjøring og økt situasjonsforståelse. Navigasjonsenheten varsler deg også hvis du kjører i feil retning i en enveiskjørt gate, og om skoler i nærheten. Bli varslet om trafikklys og fotobokser i nærheten7. Du kan til og med få tretthetsvarsler som foreslår mulige steder du kan hvile etter flere timers sammenhengende kjøring.

Smartklokken fra Garmin gir deg mer navigasjon
Hvis du sammenkobler denne navigasjonsenheten med en kompatibel Garmin smartklokke (selges separat), får du navigasjonsvarsler direkte på håndleddet ditt, til og med etter at bilen er parkert og du er på vei mot destinasjonen din. I tillegg kan du få nyttige førervarsler på klokken. Du trenger ikke kaste bort tid på å lete etter bilen din på en full parkeringsplass. Smartklokken har kompassveiledning som viser deg veien til destinasjonen din og tilbake til bilen igjen.

Hendelsesvarsler
Dine nærmeste blir umiddelbart varslet hvis det skjer noe. Bare utpek en kontaktperson, så mottar den automatisk en tekstmelding4 med mindre du avbryter den før den blir sendt. Tekstmeldingen inneholder en kartkobling til hendelsesstedet.

Oppsummer kjøreturen med Travelapse™
Du kan bruke det innebygde dashbordkameraet til å lage en kul film av den neste kjøreturen din. Bruk Travelapse-funksjonen på de lange opptakene dine fra kjøreturer i naturskjønne omgivelser, og ved hjelp av VIRB-gratisappen kan du bruke en kompatibel smarttelefon til å lage en kort oppsummeringsvideo av turen. Etter det er det enkelt å dele videoen på sosiale medier så du kan gjenoppleve turen så mange ganger du vil.

Bilturen ble nettopp litt bedre med TripAdvisor®
Når du ikke er kjent i området, er det fint å ha noen som kan sende deg i riktig retning. Det er derfor vi har integrert TripAdvisor i Garmin DriveAssist-navigasjonsenheten. Les anmeldelser av interessepunkter som hoteller, restauranter og attraksjoner langs ruten eller i nærheten av destinasjonen. Med verdens største reisenettsted i bilen din kan vi hjelpe deg med å finne plassene som gjør hele reisen til en stor opplevelse. Du kan også finne nye attraksjoner med det innebygde Trip Planner-verktøyet, som gjør bilturen morsommere ved å foreslå interessante stoppesteder langs ruten.

Vennlig veiledning fra Garmin Real Directions™
Garmin Real Directions gir oppleste "turn-by-turn"-anvisninger en helt ny betydning. De enkle kjøreanvisningene veileder deg ved å nevne gjenkjennelige landemerker, bygninger og trafikklys i tillegg til gatenavn. Det er nesten som å ha din beste venn i passasjersetet. Og nå trenger du ikke lenger å myse for å se gateskilt som er langt unna. Bare lytt til Garmin Real Directions som ber deg om å ta til venstre etter bensinstasjonen, eller om å ta til høyre etter den røde bygningen. Det har aldri vært enklere å følge ruteanvisningene.

Fungerer med Garmin ryggekamera
Hvis du vil gjøre hele navigasjonsløsningen komplett, kan du parkoble Garmin DriveAssist med et BC™ 30 trådløst ryggekamera (selges separat, og vi anbefaler at det installeres av fagfolk). Når ryggekameraet er tilkoblet, kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindre direkte på Garmin DriveAssist-skjermen mens du rygger.

Høykvalitetskart
Kvaliteten på kartdataene kan utgjøre hele forskjellen mellom det å finne destinasjonen og å kjøre seg vill. Kartdata av høy kvalitet fra HERE gjør det mulig for Garmin-enheten å gi deg den informasjonen du trenger, når du trenger den som mest, slik at du unngår forsinkelser og kan kutte ned på tiden du tilbringer i bilen.

Egenskaper:
- GPS-navigasjonsenhet for bil med innebygd dashbordkamera, avanserte førervarsler, for eksempel varsling om frontkollisjon5, og en 5-tommers kapasitiv berøringsskjerm med klyp-og-zoom-funksjon
- Forhåndslastet med livstidskart1
- Gir deg tjenester2 som sanntidsinformasjon om trafikk og parkering
- Få sanntidsinformasjon om parkering, inkludert priser og tilgjengelighet, idet du nærmer deg destinasjonen
- Det innebygde dashbordkameraet med valgfri lyd filmer hele kjøreturen din og lagrer automatisk filene ved kollisjon, mens GPS-enheten registrerer hvor og når hendelsen fant sted

1Vilkår for livstidskart
2Hvis du vil ha tilgang til sanntidsinformasjon, må du laste ned Smartphone Link-appen. Det kan påløpe kostnader for brukerens dataabonnement. Ta kontakt med mobiloperatøren for å få mer informasjon om mobilabonnementets priser for data og roaming. Krever en Bluetooth-aktivert smarttelefon (selges separat).
3Parkeringsinformasjon er tilgjengelig i de fleste byer. Hvis du vil se detaljer om dekningen, kan du gå til parkopedia.com.
4Krever en Bluetooth-aktivert smarttelefon (selges separat).
5Enkelte forhold kan påvirke varslingsfunksjonen. Gå til Garmin.com/warnings for å få mer informasjon.
6Hvis du vil motta smartvarsler på navigasjonsenheten din, må du laste ned Smartphone Link-appen. Appen er gratis, men det kan påløpe kostnader for brukerens dataabonnement. Ta kontakt med mobiloperatøren for å få mer informasjon om mobilabonnementets priser for data og roaming. Krever en Bluetooth-aktivert smarttelefon (selges separat).
7Varsler om rødt lys og fotobokser er ikke tilgjengelig i alle områder.
Tretthetsvarslene aktiveres når du har kjørt sammenhengende i lang tid uten å ta en ordentlig pause.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 774 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 410 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 203 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »