Tilbake til start
Black Friday

Se alle deals

Filter Set MCUV, CPL, ND4, ND8 for Mavic Mini /2

1 / 1

Filter Set MCUV, CPL, ND4, ND8 for Mavic Mini /2

395 kr
Filtersett for DJI Mavic Mini og DJI Mini 2. Settet innholder 1stk UV-filter, 1stk CPL-filter, 1stk ND4 og 1stk ND8-filter. Filterene veiern kun 0,76-0,80 gram, så skal ikke ha påvirkning på gimablen. Filterene levres i en solid plastboks. Linsene er
Les mer
Filtersett for DJI Mavic Mini og DJI Mini 2. Settet innholder 1stk UV-filter, 1stk CPL-filter, 1stk ND4 og 1stk ND8-filter. Filterene veiern kun 0,76-0,80 gram, så skal ikke ha påvirkning på gimablen. Filterene levres i en solid plastboks. Linsene er produsert i Tyskland, og er skrapefrie og passer på med original gimbal-beskyttelse.
* UV-filter reduserer det ultrafiolette lyset, og forhinderet derfor misfaring ved opptak i sterkt solly. Filter er også en god beskyttelse av linsa på kameraet.
* CPL (polariseringsfilter) reduserer uønskede refleksjoner fra ikke-metalliske overflater som f.eks vann glass. Øker også farge og kontrast som gir et finere bilde.
* ND-filter vil redusere mengden lys som kommer inn i sensoren i kameraet. Dette gir deg mer frihet ved kreativ fotografering, f.eks om man ønsker lenger eksponering av en foss for å skape et mykt uttrykk uten at bildet blir overeksponert. ND8 slipper inn 1/8 av lyset.
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser