Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

DisplayPort til HDMI Kabel 1 Meter
DisplayPort til HDMI Kabel 1 Meter
DisplayPort til HDMI Kabel 1 Meter
DisplayPort til HDMI Kabel 1 Meter
DisplayPort til HDMI Kabel 1 Meter

1 / 5

DisplayPort til HDMI Kabel 1 Meter

69 kr
Lanbergs DisplayPort HDMI-kabel er den ideelle løsningen for audiovisuell overføring mellom multimediaenheter som PC / bærbare datamaskiner, skjermer, TVer, NAS-servere, projektorer, spillkonsoller og mer.På grunn av to forskjelli
Les mer
Lanbergs DisplayPort HDMI-kabel er den ideelle løsningen for audiovisuell overføring mellom multimediaenheter som PC / bærbare datamaskiner, skjermer, TVer, NAS-servere, projektorer, spillkonsoller og mer.

På grunn av to forskjellige kontakter er det mulig å koble til alle enheter som støtter DisplayPort og HDMI v.1.4 High Speed med Ethernet. Kabelen gir overføring av bilde og lyd i høy kvalitet og fantastisk ytelse. Denne spesielle videokabelen er ideell for innendørs bruk når du ser dine favorittserier og filmer, spiller online spill eller jobber med viktige prosjekter, mens kabelen tilbyr uavbrutte høykvalitetssendinger for viktige forretningspresentasjoner.

Maksimal støtte for en oppløsning på 1080p - betyr at denne kablede løsningen tilbyr høyest mulig Full HD -oppløsning og uforglemmelige seerfaringer, mens bildekvaliteten holder en høy kvalitet og gir brukeren ekstraordinært kvalitetsinnhold. Bruk materialer av høy kvalitet under produksjonen av dette produktet, det blir lang og uavbrutt bruk.

Sammendrag
Koblinger: DisplayPort hann, HDMI hann,
- Maksimal oppløsning: 1080,
- AWG: 32 CU,
- Isolasjonskontaktmateriale: LD-PE,
- Kabelkonstruksjon: 5 par, 4C, jordkabel, skjoldlagsfolie, PVC,
- PVC -jakkediameter: 5,8 mm,
- Antall pinner: 20, 19,
- Forgylte pinner,
- Dielektrisk effekt: DC 300V / 1S,
- Kontaktmotstand: 10Am (maks),
- Isolasjonsmotstand:> = 5m Hvis,
- Lengde: 1m,
- Svart farge
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

For øyeblikket er vår chat stengt. Send gjerne en mail i stedet, så tar vi kontakt så fort så mulig. Vi prøver å besvare alle spørsmål innen 24 timer. Kontakt oss .