Apple - MacBook, iMac & Mac Mini

Velkommen til Apples vidunderlige verden! Hos CDON kan vi tilby deg datamaskiner fra Apple i alle prisklasser og utførelser. For uansett om du er på jakt etter den perfekte jobbmaskinen eller et riktig kraftsenter av en stasjonær maskin til spill og underholdning, finner du den hos oss på CDON. Les mer om vårt Apple-utvalg i veiledningen.

Macbook Pro

MacBook Air

iMac

Mac Pro

Apple-tilbehør

MacBook, en innovativ, stilsikker og bærbar datamaskin.

Apples flaggskip MacBook er perfekt for deg som gjerne vil ha en bærbar alt-i-ett-maskin. Velger du en MacBook, får du en bærbar datamaskin som er helt optimalisert med hensyn til ytelse, og som har en fantastisk design og utforming. En MacBook er både funksjonell og pen å se på, og har mange spennende ekstrafunksjoner.

Ny, oppdatert MacBook.

Denne bærbare datamaskinen gir deg en fullkommen opplevelse og er Apples letteste og mest kompakte Mac noensinne. Den veier så lite som 0,9 kg, har en 12-tommers LED-belyst Retina-skjerm og finnes i de moderne og lekre fargene stellargrå, gull og sølv.

Flere innovative funksjoner.

Den videreutviklede MacBook-modellen overrasker med mange nye funksjoner, blant annet med en flerfunksjonell USB-C-port. Porten byr på lading, rask USB-overføring av data fra eksterne enheter og støtte for videoutgang via HDMI, for eksempel. Hele herligheten i én eneste port – alt for å gjøre det så enkelt som mulig for deg som MacBook-bruker!

Vil du ha et batteri som holder hele dagen?

Når du er på farten, uten tilgang til lader, er det viktig at maskinen har rikelig med batteritid. MacBook har en batteritid på opp mot 9 timer, og i den nye utgaven trekker datamaskinen veldig lite strøm, noe som gjør at varmeutviklingen er lav. Derfor trenger datamaskinen ingen vifte for avkjøling, og det gjør at maskinen både er stillegående og effektiv. 

MacBook Pro, mer datakraft og flere funksjoner innenfor samme skall.

MacBook Pro er laget for å være en riktig kraftmaskin, samtidig som designen er slank og smekker. 13-tommeren MacBook Pro har en harddisk med opp mot 1 TB og 7 timers batteritid. Velger du en MacBook Pro med Retina-skjerm, har både 13- og 15-tommeren 1 TB flashlagring, noe som gjør den mye mer behagelig å jobbe med fordi du kan bruke flere og tyngre programmer samtidig. Den eneste forskjellen på de to modellene er at en 13-tommers Macbook Pro veier 1,58 kg, mens en 15-tommers Macbook Pro veier 2,04 kg.

Macbook Pro Retina har en skjerm som overgår alle forventninger

Velger du den nye MacBook Pro med Retina-skjerm, vil du ikke bli skuffet. Skjermen er utrolig sterk, og hvert enkelt bilde fremstår skarpt og livaktig. MacBook Pro med Retina-skjerm er den perfekte bærbare maskinen til så vel filmkvelder som bilderedigering. Med over 4 millioner piksler på en 13-tommers skjerm har høyoppløselige bilder kommet et langt skritt videre, og takket være IPS-teknologi får du en bred 178-graders visning over hele skjermen.

MacBook Air, den smidigste og mest bærbare av datamaskinene 

MacBook Air: en bærbar maskin som både er tynn (bare 1,7 cm) og veier lite (11- tommeren: 1,08 kg og 13-tommeren: 1,35 kg), men som likevel kan by på høy ytelse under det slanke kabinettet. På 11-tommersmodellen får du dessuten opp mot ni timers batteritid, og på 13-tommersmodellen opp mot 12 timer. MacBook Air er den perfekte bærbare datamaskinen for deg som er på jakt etter et svært smidig og kompakt alternativ – den er forsvinnende liten og lett, og det fysiske formatet er det svært få andre alternativer som kan konkurrere med. 

iMac, stasjonær datamaskin i toppklasse.

iMac er Apples tilbud når det gjelder stasjonære datamaskiner. iMac tilbyr skjermer med lagring, grafikk og prosesser i toppklasse, og det hele er innpakket i et tynt og attraktivt kabinett. Med en uovertruffen bildekvalitet takket være iMacs Retina-skjerm, og en svært slank skjerm (bare 5 mm på sidene), er Apples stasjonære datamaskiner i toppklasse.

 

Mac mini, en datamaskin i lommeformat.

Mac mini kan enklest beskrives som en datamaskin uten skjerm eller tastatur. Med sitt miniformat og sin kompakte utførelse tar den liten plass, samtidig som den rommer hele den fantastiske Mac-opplevelsen. Med støtte for HDTV og tilkoblinger som Thunderbolt 2 er Mac mini det selvsagte midtpunktet for alle eksterne enheter og tilbehør, og den er både rask, stillegående og energibesparende.