Creative Sound Blaster Roar Pro Svart BT

Creative Sound Blaster Roar Pro Svart BT
Tips en venn

-41%

1290 kr
Ord. pris 2190 kr
Del opp betalingen 103/mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  1-3 arbeidsdager

Frakt: 39 kr

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Bluetooth
 • NFC
 • 5 drivenheter
 • 10 timmar batteritid
 • flera ljudprofiler
 • aptX-funktion

CREATIVE


Sound Blaster Roar PROKraftig, funksjonsrik, 5-drivers bærbar Bluetooth®-høyttaler med neste generasjons Public Address-system (PA)

SOUND BLASTER ROAR-ARVEN

I tråd med Sound Blaster Roar-arven fortsetter Roar Pro bærbar Bluetooth -høyttaleren å leve opp til den kritikerroste lydsignaturen og utfordre grensene for akustikkteknologien ved å samle alle de fantastiske komponentene og teknologien for å gi deg all lydkraften i et kompakt kabinett som ikke er større enn en liten bok. Roar Pro hever nå listen for bærbare Bluetooth -høyttalere med flere forbedringer: Forbedret system med 5 drivere, 2 forhåndsinnstilte lydprofiler, lengre batteritid og evnen til å kunne forvandles til et PA-system når det blir paret med iRoar Mic (selges separat).


Spredning som fyller rommet

Mange andre bærbare høyttalere gir liten, begrenset lyd, mens Roar Pro er konstruert til å levere lyd som fyller hele rommet. Det er fordi vi har integrerte, høyfrekvente avstandsdrivere i Roar Pro, og disse får lyden til å bære lenger enn andre høyttalere i samme klasse. Dette kompletteres av en layout i bokserstil som også leverer en lydopplevelse som fyller rommet og er uavhengign av lydens kjerneområde.


Delforsterket design: To forsterkere, ikke én

De fleste bærbare høyttalere bruker en enkelt forsterker til å gjengi hele lydspekteret. Med en enkelt forsterkerdesign går mye a energien til å repreodusere lave og mellomtonene, noe som går utover muligheten til å levere høye toner. På den andre siden bruker Roar Pro to forsterkere - én som brukes til lave og mellomtoner, og den andre brukes kun til å levere de høye frekvensene. Dette gir mulighet til å produsere helt klar HD-lyd og velbalansert musikk. Bassen fra toppen og mellomtonedriveren er lagt horisontalt, noe som reduserer høyttalerens tyngdepunkt og dermed stabiliserer den.

ROAR: Øyeblikkelig, ubegrenset lydstyrke

De fleste bærbare høyttalere fokuserer enten på lydstyrke, slik at det går ut over lydgjengivelsen, eller omvendt: fjerner valgmuligheten til sluttbrukeren. Roar Pro er designet for å være annerledes. Som standard leverer den balansert, kraftig lyd. Og i situasjoner der man trenger ren lydstyrke - f.eks. på store arrangementer og sosiale sammenkomster - kan man trykke på ROAR-knappen som umiddelbart øker lydstyrken, dybden og romfølelsen på lyden.TeraBass: Tydelig bass også ved lavt volum

Roar Pros TeraBass er en intelligent funksjon som gir bassforsterkning for å kompensere for tap av oppfattet bass ved lav lydstyrke, f.eks. om natten eller i ikke helt ideelle akustikkmiljøer. Basskompensasjonsnivået vil bli redusert når avspillingsvolumet øker til den når maksimal dynamisk effekt, der ingen behandling brukes. TeraBass kan også slås av hvis basskompensasjon er uønsket.
Flere lydprofiler

Ta lydopplevelse din utover favorittartistenes potensial. Med Roar Pro kan du veksle mellom forskjellige forhåndsinnstilte lydprofiler med en brukervennlig treveisbryter. Velg Warm (varm) for rolig musikk, Neutral (nøytral) for balansert musikk eller Energetic (energisk) for å få en livlig musikkopplevelse. 

MEGASTEREO: VIDERE LYDTRINN DU KAN NYTE

Roar Pro gir en fantastisk stereolydytelse på egenhånd. Men du kan forestille deg lydytelsen med to enheter Roar Pro! Med hjelp av MegaStereo Cable kan du koble sammen to enheter Roar Pro og lage en megastereoopplevelse med venstre+venstre og høyre+høyre kanaler for å få et videre lydtrinn og få en enda kraftigere rundtstrålende lydopplevelse!(1)

Avanserte HD-lydkodeker — aptX Low Latency og AAC

Roar Pro støtter den nyeste Bluetooth-teknologien, aptX® Low Latency-kodek. Den anbefales sterkt for å synkronisere lyd og video for dermed å få det beste ut av underholdningen. I motsetning til mange førsteklasses trådløse høyttalere støtter Roar Pro også APTX og AAC, som er avanserte HD-kodeker som leverer lyd av høy kvalitet til Bluetooth-overføring. Disse kodekene er avgjørende for god trådløs lyd, som også støttes av Android-merketelefoner og iPhone.
NESTE GENERASJON BÆRBART PERSONLIG PA-SYSTEM  

Denne kraftige Bluetooth-høyttaleren, som også er laget for profesjonelle, kan brukes som et bærbart, personlig Public Address-system (PA) og hjelpe deg til å levere en besnærende forestilling under en presentasjon, konferanse, undervisning eller til og med karaoke-økter! Bare koble Roar Pro til iRoar Mic (selges separat), og du er allerede klar til å innta scenen. Med en vekt på kun 30 g og en batteritid på 10 timer (2) kan iRoar Mic (selges separat) holdes, festes med klips eller henges rundt halsen og gi en allsidig og behagelig levering av en tale eller en forestilling. iRoar Mic kan også leveres med en inngangsplugg som lar deg mikse musikk fra din mobile enhet og gi deg trådløse karaoke-økter!
Dobbel opplading  

Roar Pro kan også brukes som en ekstra batterikilde til din smarttelefon når du trenger mer strøm.


KONNEKTIVITET  
Bluetooth 

Koble Roar Pro trådløst til smartenhetene dine via Bluetooth. Med Creative Multipoint kan du samtidig koble to Bluetooth-stereoenheter til Roar Pro og veksle mellom dem på en enkel måte.(4)


Near Field Communication (NFC) 

Med Near Field Communication-funksjonen (NFC) kan du koble til Roar Pro enklere og mer effektivt.
Bare trykk for å pare dine NFC-aktiverte enheter til Roar Pro, og du kan starte festen.


Bluetooth-håndfritelefon  

Besvar anropene håndfri, selv når du lytter til musikk. Roar Pro har en innebygd mikrofon og kan brukes som en trådløs håndfritelefon når du parer smarttelefonen med den via Bluetooth! Når du har avsluttet telefonsamtalen, går den intelligent tilbake til musikken.USB-LYD  

Roar Pro er mer enn kun en trådløs høyttaler til smartenheter. Brukere kan koble enhetene sine til PC or Mac via mikro-USB og oppleve klar digital musikkavspilling.
Tilkobling av høyttaleren via mikro-USB muliggjør avansert PC-lydbehandling med hjelp av den nedlastbare programvaren - Sound Blaster Control Panel og full tilgang til SBX Pro Studio™-pakken med teknologier som på en intelligent måte forbedrer lyden i sanntid.

USB-lyd til din PS4  

Alternativt kan du koble Roar Pro til PlayStation 4 (6)-konsollen via mikro-USB-kabel direkte og oppleve en livaktig handling med kraftig bass og klar lyd.


Innebygd MP3-spiller  

Nå kan du spille hele musikksamlingen (5) din direkte fra Roar Pro uten å bruke smarttelefonen. Bare sett inn et microSD-kort som inneholder favorittlåtene og trykk på avspillingsknappen og fø en fantastisk lydopplevelse. 1. Kun lydavspilling fra Bluetooth, microSD-kort og USB-lyd via PC/Mac støttes når MegaStereo-kabelen er i bruk. Mens du bruker MegaStereo-funksjonen, kan lyden høres ubalansert ut når Sound Blaster Roar kjører på batterimodus etter en lang tid. Dette skyldes forskjellen i de enkelte høyttalernes batterinivåer. For optimal ytelse anbefales det å koble til begge høyttalerne til strømadapterne.

 2. Faktisk batterikapasitet varierer med bruk, innstillinger og miljøforhold..

 3. Det tar 2,5 t å lade opp Sound Blaster Roar Pro helt via den medfølgende strømadapteren.

 4. Avspilling av musikk er på etter tur-basis der én kilde avspilles av gangen.


 5. Støtter MP3 og WMA inntil 320 kbps. Tar opp lyd, tale eller mobilsamtaler 16k, ADPCM WAV-format. Kompatibel med microSD-kort i klasse 4 og over, inntil 32 GB.

 6. Systemkrav: PS4-fastvare 2.03 og over.Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 1 Gjennomsnittsvurdering: 5
100%
0%
0%
0%
0%

Hey, hva er uteeffekt, Watt?

Heidå!

Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 309/måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 177/måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 103/måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »