Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Creative Outlier Sports Hodetelefoner Sport BT Grønn

Til kassen

Se også

Creative Outlier Sports Hodetelefoner Sport BT Grønn

(1)
Skriv en anmeldelse
Creative Outlier Sports Hodetelefoner Sport BT Grønn
Creative Outlier Sports Hodetelefoner Sport BT Grønn
539 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-15 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av CDON
  • Bluetooth
  • Svettsäker
  • 11 timmars batteritid
  • Silikontoppar
  • Osynlig mikrofon

Overgå deg selv


Ytelsen betyr alt. Den måler hvor langt vi har kommet og hvor mye lenger vi ønsker å gå. Creative Outlier Sports er et par trådløse hodetelefoner med høy ytelse som sitter fast og komfortabel i ørene selv når treningen blir hard. Den har svettebestandige egenskaper som hjelper deg gjennom alle naturelementer og litt sprut av og til. Og med en batterilevetid på inntil 11 timer1 vil ingenting holde deg tilbake fra å være aktiv. Du fokuserer på treningsprestasjonene dine. Vi tar oss av resten.
Vekk din lidenskap


Ikke la ledninger holde deg tilbake. Slå din personlige rekord med mektig trådløs lyd. Koble musikkenheten din trådløst til Creative Outlier Sports via Bluetooth® og hør bare klar aptX®-lydavspilling.
La det skje


Hold deg motivert på stien, i skråningen eller treningsstudioet, og la de 6 mm neodym-driverne pumpe ut lyd i høy kvalitet, som du trenger mens du fokuserer bare på treningsytelsen og ingenting ellers.
Gå langt gå lenger


Med 11 timer1 lydavspilling på en enkelt opplading vet du at favorittspillelisten din kan anspore deg når du presse deg til den siste repetisjonen, eller når du krysser mållinjen.
Overvinn elementene


Outlier Sports er svettebestandig med en IPX4-sertifisering. Det betyr at du kan lytte til treningsspillelisten uten å bekymre deg for litt vannsprut av og til, og mens du trosser naturelementene den siste kilometeren.
Bare musikken din og ikke noe annet 


Fokuser på pusten og musikken. AuraSeal™ silikonspisser på begge øreproppene stenger verden og alle andre lyder ute, slik at du kan være helt omsluttet av musikken din.
Hold kontakt med dem som betyr noe for deg 


Gå aldri glipp av et anrop fra dem som betyr noe for deg. Creative Outlier Sports har en usynlig mikrofon som leveres med ClearSpeech™ Engine-teknologi og en integrert fjernkontroll som gir enkel tilgang til anrop og betjeningen av avspillingen. Den spesielle silikonoverstøpte kabelen minimerer mikrofonene slik at alt du hører er klart og tydelig uten forstyrrelser.
Hold deg i gang hele veien 


Finn den perfekte passformen Myke silikonøreplugger i forskjellige størrelser er tilgjengelige slik at Outlier Sports sitter på plass samme hvor intens treningen er.1.0

Basert på 1 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-4)

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.