Creative Muvo 2C Rød Portable BT

Creative Muvo 2C Rød Portable BT
Tips en venn
352 kr Midlertidig utsolgt

-11%

Ord. pris 399 kr

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • Bluetooth
 • Vattentålig
 • 6 timmars batteritid

CREATIVE


Muvo 2cHåndflatestor vanntett Bluetooth-høyttaler med innebygd MP3-spiller


For den unge, ville og frie

Den håndflatestore Creative MUVO 2c gjør at du kan ta med deg dine episke låter på livets eventyr med sitt vanntette ytterskall. Med 6-timers batteritid og en størrelse som passer i håndflaten kan du spille musikken din høyt når du er ute på tur på jakt etter spenning. Det er enkelt å koble til MUVO 2c. Bare koble til via en rekke innganger, inkludert Bluetooth-tilkobling. Du kan også koble sammen MUVO 2c-høyttalere trådløst og oppleve en bredere stereoopplevelse og kraftigere lyd.


Episk spilleliste til ditt neste eventyr

Sett sammen en episk spilleliste som kan hjelpe deg gjennom dine eventyr. MUVO 2c er IP66-sertifisert for vann- og støvtetthet. Derfor vil ikke vannsprut ødelegge moroa ved bassengfester. Selv når du reiser utenfor allfarvei, vil ikke støvet forstyrre spontaniteten heller.


Ta med deg musikken hvor som helst

En beskjeden vekt på 159 g betyr at MUVO 2c ikke vil tynge deg. Fordi den er så lett og bærbar, kan du bare plukke den opp og ta den med deg på eventyr.

Stor lyd i liten innpakning

MUVO 2c inneholder en overdimensjonert passiv radiator som sikrer god bassgjengivelse. Med en integrert fininnstilt høyttalerdriver med hele paletten kan du stole på at denne praktiske vesle høyttaleren leverer en kraftig og avansert lydopplevelse uansett hvor du befinner deg.Partyet bare fortsetter

Med et integrert 650 mAh li-ion-batteri kan du spille kontinuerlig musikk i 6 timer1. Og det beste er at partyet ikke behøver å stoppe selv når batteriet går tomt. Du kan lade det opp via mikro-USB-kabelen og forlenge spilletiden.Fri deg fra ledninger 

Det går som en lek å koble smartenheten til MUVO 2c. Par smarttelefonen via Bluetooth og la musikken strømme fritt.Del musikken med et bredere lydbilde i stereo 

Snakk om å bli stor på lyd. Den mektige MUVO 2c er utformet med Wireless Link-stereoteknologi som lar deg koble sammen to MUVO 2c-høyttalere2. Du kan nyte den ekspansive lyden fra to kompakte høyttalere sammen med vennene dine.


Spiller tusenvis av låter uten en smartenhet 

Får du ikke nok lyd ut av smartenhetene dine? MUVO 2c leveres med innebygd MP3-spiller som lar deg laste opp låter til et microSD-kort uten ta opp plass på smartenhetene dine. Med støtte for høykvalitets lydformater, inkludert FLAC- og WAV-, WMA- og MP3-formater3, er lyttebehovene godt dekket.


Den er også en håndfritelefon 

Mens smarttelefonen er tilkoblet via Bluetooth, fungerer MUVO 2c som en håndfritelefon som lar deg veksle mellom samtaler og musikk. Derfor behøver du ikke gå glipp av en telefonsamtale igjen!Tilpass lyden slik du liker den 

USB-lydporten kan overraske deg med bedre lyd enn du forventer. Koble til MUVO 2c via USB-porten og legg til noe personlig til lytteopplevelse med Sound Blaster Control Panel. Du kan du tilpasse lydprofilene slik du ønsker med tilgang til en rekke parametere.
MUVO 2c har også en microSD-kortleser som lar deg flytte musikk, video eller personlige data mellom PC og minnekort4 og gir ekstra allsidighet.
 1. Faktisk batterilevetid vil variere med bruken, innstillingene og miljøforholdene.

 2. Bare tilgjengelig når lydkilden er tilkoblet via Bluetooth.

 3. Støtter MP3 og WMA inntil 320 kbps. Støtter ikke WMA Pro/Lossless.

 4. Denne innstillingen fungerer bare når høyttaleren er slått av.Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 153 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »