Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Contour RollerMouse Red Plus Ergonomi - kablet, bred håndleddstøtte, åtte funksjoner, tohånds ergonomisk mus
Contour RollerMouse Red Plus Ergonomi - kablet, bred håndleddstøtte, åtte funksjoner, tohånds ergonomisk mus

1 / 2

Contour RollerMouse Red Plus Ergonomi - kablet, bred håndleddstøtte, åtte funksjoner, tohånds ergonomisk mus

3490 kr

-11%

Rek pris. 3920 kr
Contour RollerMouse Red Plus Ergonomisk MusPrisvinnende designSolid, elegant og holdbar aluminium huser vår 7SENSES™ bevegelsesteknologi. Opplev en fantastisk følelse, hastighet og nøyaktighet fra en lekker ergonomisk mus.7SENSES™ bevegelsesteknologi
 • Gratis frakt
 • Rask leveranse
 • Enkel å bruke med en gang
 • Åtte ulike funksjoner i knappene
 • Justerbar klikkmotstand i rullestangen og klikklyd
Les mer

Contour RollerMouse Red Plus Ergonomisk Mus

Prisvinnende design

Solid, elegant og holdbar aluminium huser vår 7SENSES™ bevegelsesteknologi. Opplev en fantastisk følelse, hastighet og nøyaktighet fra en lekker ergonomisk mus.

7SENSES™ bevegelsesteknologi

Solid, elegant og holdbar aluminium huser vår 7SENSES™ bevegelsesteknologi. Opplev en fantastisk følelse, hastighet og nøyaktighet fra en lekker ergonomisk mus.


Med RollerMouse Red Plus får du de samme fordelene som på RollerMouse Red og i tillegg en ekstra dyp håndleddstøtte som gir en lengre og smidigere overgang til skrivebordet. Den myke innerkjernen følger håndens form og gir støtte til både armer og hender ved å fordele trykket over et større område.


Innebygd nøyaktighet.

7SENSES, vår nye bevegelsesteknologi innebygd i rullestaven, gir en svært nøyaktig markør og fantastisk kontroll. Sensorene, som er plassert inne i rullestaven, beskytter den mot støv og skitt. 7SENSES registrerer plasseringen av markøren, justerer hastighet og akselerasjon, for å sikre at rullestaven er sentralisert så mye som mulig. Samtidig tilpasser den seg intuitivt til hastigheten din, for å redusere mikroskopiske bevegelser og øke effektiviteten.


Avslappet kontroll.

Få mer kontroll og mindre belastning med vår større og bedre rullestav. Rullestaven med ru tekstur er større og bedre, noe som gir deg bedre kontroll og mindre belastning. Den store overflaten på rullestaven gir deg mer kontroll når du peker, flytter og klikker. RollerMouse Red Plus er designet med tanke på dagens IT-brukere, fra de som jobber med programmer som CAD til de som jobber med mer generelle kontorprogrammer som Office.


Vi har byttet ut det mekaniske museklikket med et virtuelt klikk, for å fjerne motstanden og redusere risikoen for unødvendig belastning. Det uanstrengte digitale museklikket kombinert med rullestaven, gjør den ikke bare enklere å håndtere, men gir også en god følelse.


Rollermouse DNA

RollerMouse, sentralt plassert foran tastaturet, eliminerer behovet for å strekke seg etter musen, slik at du reduserer belastning på nakke, skuldre, albuer og håndledd. Det optimale arbeidsområdet korrigerer sittestillingen og forebygger skader. Bruk håndleddstøtten, begge hender og varier arbeidsstillingen for å unngå ubehag. Ganske enkelt en bedre måte å arbeide på.


Enkel å bruke med en gang

Den nye rullestaven er enklere å bruke og enda mer nøyaktig. Den større overflaten gir deg mer kontroll når du peker, ruller eller klikker. Den tilpasser seg brukeren, fra profesjonelle brukere som benytter CAD og andre avanserte designprogrammer til den gjennomsnittlige brukeren. RollerMouse Re:d er kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98 og leveres med 2-års garanti.


Gjør den til din egen

Tilpass klikkfølsomhet, lyd og arbeidsmåten din.

Klikkmotstand.

For å endre motstanden i klikket, trykk og hold både E- og B-knapppene i to sekunder, så viser LED lyset hvilken motstand den har nå. Mens du fortsatt holder E-knappen, kan du slippe B-knappen og bruke scroll-hjulet G for å endre motstanden i klikket. Slipp E når du har valgt ønsket motstand.


Klikklyd.

For å endre volumet på klikklyden, trykk og hold F- og B-knappene i to sekunder, så viser LED lyset hvilken lydstyrke den har nå. Mens du fortsatt holder F-knappen, kan du slippe B-knappen og bruke scroll-hjulet G for å endre volumet på klikk-lyden. Slipp F når du har valgt ønsket volum

Spesifikasjoner:

 • Rullestangen ligger helt åpent og tilgjengelig, noe som gjør det mer intuitivt å bruke begge hender.
 • Unik presisjon med teknologi inni rullestangen – opptil 2400 dpi.
 • Rask og enkel bytte av markørhastighet mellom fem ulike hastigheter (800/1000/1200/1600/2400 dpi).
 • Åtte ulike funksjoner i knappene laget for produktivitet og ergonomi, blant annet “ett-klikks” dobbel klikk, kopier og lim inn.
 • Justerbar klikkmotstand i rullestangen og klikklyd.
 • Tastaturføtter gjør det mulig å tilpasse høyde og vinkel på tastaturet for å få den beste arbeidsposisjonen.
 • Plug & play USB installasjon – ikke nødvendig med egen driver.
 • I aluminium med avtagbar håndleddstøtte i kunstskinn.
 • 2 års garanti.
 • Kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 eller nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98.
 • Mål (høyde/lengde/dybde): 2,3 cm/42 cm/15,5 cm     Kjappe fakta

 • Gratis frakt
 • Rask leveranse
 • Enkel å bruke med en gang
 • Åtte ulike funksjoner i knappene
 • Justerbar klikkmotstand i rullestangen og klikklyd
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter