Asus Zenfone 5Z 64GB Sølv

Asus Zenfone 5Z 64GB Sølv
Tips en venn

-9%

4990 kr
Ord. pris 5490 kr
fra 236 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-6 arbeidsdager

Fraktfritt

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.
 • Fraktfritt
 • 6.2", Full HD+ 2246x1080
 • Qualcomm Snapdragon 845, Quad-Core CPUs,
 • 64 GB lagring
 • Dobbelkamera-system med AI-funksjoner
 • 120° vidvinkelkamera
 • Doble høyttalere
 • 165g
 • Android 8.0


Elegant og robust
Zenfone 5Z er utformet for å imponere. Vi bruker de beste materialene i kombinasjon med avansert håndverk. En 2,5 D-avrundet skjerm som smelter sømløst sammen med rammen. Utseendet og følelsen av å holde en Zenfone 5Z er uten sidestykke.


AI-drevet ytelse
Hjertet i en Zenfone 5Z er en Qualcomm® Snapdragon™ 845 mobilplattform og Qualcomms Artificial Intelligence Engine som sammen gir perfekt ytelse for apper og AI, og samtidig forlenger batteritiden. Zenfone 5Z er utformet for alltid å holde seg kjølig, selv når du bruker de mest krevende appene, og da er det enda godt at det finnes ekstra kraft til overs når du trenger det. Telefonen har dessuten den nyeste teknologien for å holde deg tilkoblet uansett hvor du befinner deg.


Intelligente kameraer som lærer seg å tenke som deg
Det intelligente systemet med doble kameraer i Zenfone 5Z tenker for deg med avanserte AI-funksjoner som forutser behovene dine og tilpasser seg etter din smak. Du kan fokusere på motivet i stedet for kameraet – du får perfekte resultater hver eneste gang. Zenfone 5Z revolusjonerer mobilfotografi ved å gi deg en enklere, mer praktisk måte å dele alle øyeblikkene dine på.


Bygget for å fange hele verden
Dobbeltkamerasystemet i Zenfone 5Z bruker den nyeste maskinvaren for å ta fotografering til nye høyder. Du får de skarpeste og lyseste bildene hver eneste gang, uansett omstendigheter. Med et lysfølsomt hovedkamera, et sekundærkamera med vidvinkel og et stilig frontkamera fanger du alt du vil – storslåtte landskap, solrike strender, stemningsfulle nattmotiver, familieportretter eller selfies – Zenfone 5Z fremstiller verden fra dens beste side. Zenfone 5Z setter ingen grenser for kreativiteten, slik at du kan fokusere på motivet i stedet for teknologien.


Lad raskere, nå lenger
Zenfone 5Z har maksimal varighet, og når det er på tide å lade telefonen, går det raskt med ASUS BoostMaster-teknologien. Med Zenfone 5Z lanserer vi AI-drevet smartlading som forlenger batteriets levetid på en sikker måte. Med en dynamisk ladehastighet eldes batteriet langsommere.


Gled deg over en smartere skjerm
Zenfone 5Z har en ny, knivskarp skjerm som går fra kant til kant – et design som lar deg se mer, samtidig som den ligger behagelig i hånden. Den flotte skjermen støtter det kinoklassifiserte DCI-P3-fargerommet, som gjør at bilder, videoer, filmer og spill ser bedre ut enn noensinne. AI-teknologien sikrer at displayet alltid viser bildene fra deres beste side, og den er tilstrekkelig smart til å fortsette å være på når du ser på skjermen.


Oppdag din indre ZeniMoji!
Zenimoji er en ny Zenfone 5Z-funksjon – eksklusiv for ASUS – som lar brukere animere søte avatarer med sin egen stemme samt sine egne ansiktsuttrykk og hodebevegelser. ZeniMoji-avatarer kan deretter brukes i videochatter eller strømmes live, samt i tekstchatter for å gjøre dem mer underholdende.


Tydeligere, bedre samtaler
Zenfone 5Z er intelligent nok til å forstå dine viktigste behov, og med en telefon er den absolutt den viktigste kommunikasjonen. Den justerer for eksempel ringesignalets volum kontinuerlig avhengig av omgivelsene for at du alltid skal høre det på best mulig måte. Vi kaller det AI-ringesignal, og den sørger for at lydnivået alltid passer til deg uansett hvor du er eller hvilken situasjon du befinner deg i. Hvis du er på et sted med høy lyd, øker volumet, og er mobilen i et stille rom, f.eks. på nattbordet nattestid, reduseres volumet for at du ikke skal forstyrres. Våre smarte AI-drevne samtalefunksjoner lar Zenfone 5Z tilpasse seg til omgivelsene slik at du alltid kan gjennomføre samtalene dine på best mulig måte.


To enkle måter å låse opp telefonen på
Zenfone 5Z er mer brukervennlig og praktisk enn noensinne. Med den nye ansiktsopplåsingen kan du låse opp Zenfone 5Z ved kun å se på den – perfekt hvis du er skitten på fingrene eller har på deg hansker. Det finnes naturligvis også en rask fingeravtrykksleser som låser opp telefonen på et øyeblikk. Kombinerer du dette med NFC og Google Pay, har du en sikker og praktisk måte å betale på.


Intelligent fengslende lyd
Lyd i smarttelefoner er ofte noe man tenker på i etterkant, men ikke med Zenfone 5Z. Lydingeniørene våre implementerte kraftig maskinvare og AI-forbedret programvare – resultatet er høy lydkvalitet både via 3,5 mm kabel og Bluetooth.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke ASUS
Screen Size 6,2 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Asus Zenfone 5Z 64GB Sølv

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 926 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 485 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 236 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »