Asus Zenfone 4 Selfie Pro 3/64GB Svart

Asus Zenfone 4 Selfie Pro 3/64GB Svart
Tips en venn
1990 kr Midlertidig utsolgt

Selges av CDON.COM

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

 • 5,5-tommers Full HD (1920 x 1080) AMOLED-skjem
 • QUALCOMM Snapdragon 625 MSM8953 / 2 GHz (8-kjerners) - 64-biters
 • 64 GB lagring
 • Hovedkameraet foran: Sonys flaggskip IMX362 12 megapixler dobbel pixel-bildesensor
 • 147g
 • Android 7.1.1 (Nougat)

To selfie-kameraer – 2X lysfølsomhet og 120-graders wefie
Med ZenFone 4 Selfie Pro kan du ta perfekte selvportretter og omdefinere hva en selfie kan være. Kos deg med en god selfie-opplevelse med to kameraer på fremsiden, slik at du kan ta bilder av flere mennesker, mer natur og bruke forskjønningseffekter med opptil 2X større lysfølsomhet. Du kan til og med ta 4K-selfievideoer. Enten du tar bilder, videoer eller strømmer i sanntid, kan ZenFone 4 Selfie Pro med SelfieMaster-appen hjelpe deg med å presentere deg selv fra din beste side og vise din sanne skjønnhet til verden.

Det må to til for å se mer skjønnhet
Hoved-selfiekameraet har en Sony IMX362 to-pikselbildesensor med ASUS DuoPixel™-kamerateknologi for å ta nydelige bilder i 24 MP* av deg selv og en bred blenderåpning på F1,8 med ASUS SuperPixel™ Engine som sikrer utmerket ytelse i omgivelser med lavt lys og levende selfier i enhver situasjon. Hvis du vil ta portretter og wefier utendørs, kan et 120-graders vidvinkelkamera enkelt få plass til flere mennesker og mer natur i bilderammen.
* 24 MP (12 MP x 2) DuoPixel™-enhet – Sony IMX362 12 MP to-pikselsensor.

Vakre selfier, dag og natt
ZenFone 4 Selfie Pro tar vakre, skarpe og levende selfier, dag og natt, innendørs og utendørs. Hoved-selfiekameraene på ZenFone 4 Selfie Pro har en bred blenderåpning på F1,8 og den nyeste Sony® IMX362-bildesensoren med et stort format på 1/2,55 tommer og en pikselstørrelse på 1,4 µm som gir 2X større lysfølsomhet sammenlignet med typiske smarttelefonkameraer*. Med ASUS SuperPixel™ Engine som intelligent styrer sensitiviteten til sensoren og reduserer bildestøy, kan ZenFone 4 Selfie Pro produsere utmerkede kvalitetsbilder i HDR, spesielt i svakt lys. Når du tar selfie-videoer eliminerer elektronisk bildestabilisering (EIS) irriterende vibrering for å gi silkemyke resultater.
* Sammenlignet med vanlige smarttelefonkameraer med oppløsning 16 MP, blenderåpning på F2,0 og pikselstørrelse på 1 µm.

Del dyrebare øyeblikk i 4K-oppløsning
Med Sonys flaggskip-bildesensor IMX362 og den eksklusive ASUS SuperPixel™ Engine, kan hovedkameraet på ZenFone 4 Selfie Pro hjelpe deg med å skape utrolig detaljerte 4K UHD-selfievideoer som kan deles med venner eller på sosiale medier. Med fire ganger så høy oppløsning sammenlignet med Full HD, er ZenFone Selfie Pros 4K UHD-videoer skarpere, vakrere og mer levende – så publikum vil føle seg som om de er der med deg og deler øyeblikket.

Vakre høyoppløselige selfier
ZenFone 4 Selfie Pro har verdens mest avanserte frontkamera-system med Sony® IMX362 to-pikselbildesensoren, som har dobbelt så mange lysregistrerende fotodioder sammenlignet med konvensjonelle sensorer med samme oppløsning. 24 MP* DuoPixel™-kamerateknologien bruker informasjonen som er fanget av sensoren til å opprette et 24 MP-bilde, noe som resulterer i vakre selfier med høy oppløsning.
* 24 MP (12 MP x 2) DuoPixel™-kameraenhet – Sony IMX362 12 MP to-pikselbildesensor.

Selfier med mer enn deg selv
Legg til en ny dimensjon til selfie-fotograferingen din med ZenFone 4 Selfie Pros 120-graders vidvinkelkamera i front. Vidvinkelen gir deg muligheten til å ta bilder og videoer som får plass til mer av omgivelsene i bilderammen, slik at du kan inkludere en vakker bakgrunn i bildet eller ha det gøy når du tar bilder med vennene dine med wefier.

La skjønnheten din skinne
ZenFone 4 Selfie Pro har en Softlight LED-blits som gir den perfekte mengden med fyllelys – akkurat som i et fotostudio – som mykner hudteksturer og bringer frem ekte hudfarger som gjør at du skinner som en superstjerne i alle selfier.

Skill deg ut fra mengden.
Portrettmodus gjør det mulig å oppnå en helt ny dybdeskarphet ved å gjøre bakgrunnen uklar slik at selve motivet kan fremheves. Nå kan du ta selfier som ser ut som de ble tatt av en proff og som representerer din egen stil.

Vakrere, morsommere og mer deg
Med SelfieMaster, en morsom og intuitiv app som lar deg bruke forskjønnende effekter, kan du gjøre selfiene dine enda mer glamorøse. Med ti nivåer av forskjønning å velge mellom, kan du glatte ut rynker, fjerne flekker, justere hudtone og forbedre deg selv umiddelbart. Enten du tar bilder, spiller inn video eller strømmer i sanntid, kan SelfieMaster gjøre utseende ditt perfekt for kameraet. Du kan til og med bruke de smarte fotoredigeringsfunksjonene til å lage collager og lysbildefremvisninger som kan deles med venner.

Fang alle de verdifulle øyeblikkene
I tillegg til de to selfie-kameraene, har ZenFone 4 Selfie Pro et 16 MP-kamera på baksiden med en Sony-bildesensor og ASUS SuperPixel™ Engine som lar deg fange hvert eneste dyrebare øyeblikk med levende klarhet og fantastisk detalj. Meget rask autofokus med fasedeteksjon på 0,03 sekunder hjelper deg med å få bildet du er ute etter, hver eneste gang. Med ekte 4K UHD-videoopptak og elektronisk bildestabilisering (EIS) kan du lage skarpe videoer som imponerer publikum.

Eleganse i hver eneste detalj
For å oppnå en sømløs, elegant unibody i metall, er ZenFone 4 Selfie Pro laget med Nano Molding Technology (NMT). Med en visuell rammeløs 2,5D Gorilla Glass-skjerm og en kant som bare er 6,85 mm tynn, oppnår ZenFone 4 Selfie Pro den perfekte balansen mellom skjønnhet og komfort. Unibody-konstruksjonen i metall kommer med en vakker, diamantskåret avfasning og gravert detaljering rundt den bakre kameralinsen som skinner med strålende glans når den ses på fra forskjellige vinkler. For å matche din unike stil, tilbyr ZenFone 4 Selfie Pro førsteklasses design i hver eneste detalj, og kommer i tre flotte farger: Rouge Red (rouge-rød), Sunlight Gold (sollys-gull) og Deepsea Black (dypt, svart hav).

Levende, farge-adaptiv skjerm
Med en lyssterk 500-nits AMOLED-skjerm, Full HD-oppløsning (1920x1080) og et fargerom som er større enn 100 prosent av NTSC-fargeområdet, gjør ZenFone 4 Selfie Pro at bilder, videoer og alt annet innhold ser like levende ut som selve virkeligheten. Den har også et imponerende skjerm-til-hus-forhold på 76,7 % for å oppnå mer skjerm og mindre fylde.

Kraftig og effektiv – uanstrengt og rask
Under ZenFone 4 Selfie Pros elegante eksteriør finner vi en kraftig 64-biters, 2,0 GHz, Okta-core Qualcomm® Snapdragon™ 625-prosessor med 4 GB RAM og Adreno™ 506-grafikk, som er i klassen for stasjonære datamaskiner og som håndterer krevende oppgaver med letthet. Revolusjonerende 14 nm Fin Field Effect Transistorer (FinFET) leverer maksimal ytelse samtidig som at strømforbruket reduseres med 35 prosent. En frontmontert fingeravtrykksleser med 0.2-sekunders operasjon gjør det enkelt å låse opp telefonen, noe som resulterer i sikkerhet som ikke føles som en byrde.

Langvarig batteri, rask lading
ZenFone 4 Selfie Pro tilbyr rask lading som leverer 10 W (5 V/2 A) strøm til batteriet på 3000 mAh. Med denne kraftige CPU-en kan du gjøre mer på nett, strømme lengre videoer og snakke så mye som du vil uten å bekymre deg for at batteriet ikke skal vare dagen ut.

Oppgrader lydopplevelsen din
ASUS SonicMaster 4.0-teknologien gir ZenFone 4 Selfie Pro førsteklasses lydytelse for underholdning og telefonsamtaler. «Fem-magnet»-høyttalere er drevet av en kraftig NXP Smart AMP (forsterker) som leverer ekspansiv lyd uten forvrengninger, selv ved høyt volum. Sertifisering for kvalitetslyd muliggjør 24-biters/192 kHz lydavspilling – 4X bedre enn CD-kvalitet. Splitter nye AudioWizard kan optimalisere lytteopplevelsen til de personlige preferansene dine. DTS Headphone:X™ leverer 7,1-kanals virtuell surroundlyd med kinokvalitet over hodetelefoner.

Enklere. Raskere. Smartere.
Enklere, raskere og smartere enn noensinne – ASUS ZenUI 4.0 har en ny visuell design og beholder bare de viktigste appene. Det fungerer også raskere takket være raskere respons over hele linja. Smarte nye, automatiserte ZenUI-funksjoner gjør livet enklere: Automatisk ansiktsmerking i Galleri, Safeguard som automatiserer kommunikasjon i nødstilfeller, Page Marker-sidemarkør som hjelper deg med å bokmerke nettsider og mer til.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke ASUS
Screen Size 5,5 "
Type mobiltelefon Smartphone
Operating System Android
Screen Resolution 1920 x 1080
Mobilt bredbånd generasjon 4G
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%
Operatør
Hvilken operatør du ønsker å bestille, som for eksempel NetCom.

Type abonnement
Nytt abonnement - Hvis du vil ha et nytt telefonnummer.
Portering - Bytte operatør og beholde ditt nåværende telefonnummer. Ditt nåværende abonnement kan ikke ha bindingstid igjen.
Forlenge - Bind ditt abonnement med samme operatør og beholde telefonnummeret ditt. Det kan maks være 1 måned bindingstid igjen på ditt abonnement.

Abonnementstype
Den type abonnement du ønsker. Ved siden av dette kan du se aktuell prisinformasjon.

Bindingstid
Hvor lenge ønsker du å binde abonnementet. Husk at du ikke vil være i stand til å si opp avtalen før bindingstiden utløper.

 

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}
Vil du inkludere forsikring til dette produktet?
Asus Zenfone 4 Selfie Pro 3/64GB Svart

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 426 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 235 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 128 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »