Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

ASUS ROG Strix Fusion Trådløst Gaming Headset

(0)
Skriv en anmeldelse
ASUS ROG Strix Fusion Trådløst Gaming Headset
ASUS ROG Strix Fusion Trådløst Gaming Headset
ASUS ROG Strix Fusion Trådløst Gaming Headset
ASUS ROG Strix Fusion Trådløst Gaming Headset
1499 kr
Frakt fra 49 kr
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  1-4 Arbeidsdager
  Frakt fra 49 kr
 • Selges og sendes av CDON

Overvåk produktets pris

 • Blueooth
 • Kompatibel med PC & PS4
 • Mikrofon
 • 4 GHz
 • 15t batteritid

ROG Strix Fusion Trådløst gaming headset til PC og Playstation 4!

Spill med frihet og kontroll
ROG Strix Fusion Wireless er et trådløst gaming-headset som er laget for å gi deg bevegelsesfrihet. Det er kompatibelt med PC og PlayStation 4 og har en trådløs tilkobling på 2,4 GHz og doble antenner for stabil og rask lydoverføring som gjør at du kan spille friere og uten avbrudd. En batteritid på over 15 timer og en rekkevidde på 20 meter betyr at du aldri går glipp av noe mens du spiller. ASUS Essence driverelement på 50 mm, brukervennlige trykkontroller og eksklusiv teknologi med lufttett kammer gjør at du aldri misforstår lyden. Fleksibilitet på et nytt nivå.

Kompatibel med PC og PlayStation 4
Inget ekstra hedset trengs til PS4. ROG Strix Fusion Wireless har støtte til 2,4 GHz trådløs tilkobling på PC og PS4. Du slipper altså irriterende kabler som kommer i veien når du spiller.

Trådløs med rask responstid
Vanlige trådløse headset kan ha problemer med lydoverføringen eller ustabile tilkoblinger. ROG Strix Fusion Wireless bruker 2,4 GHz trådløs teknologi som sørger for en tilkobling med mindre lag enn vanlige Bluetooth-headset. Designet med doble antenner har også en automatisk mekanisme som blokkerer forstyrrende lydsignal og sikrer en stabil tilkobling, også i komplekse miljøer med flere Wi-Fi-nettverk.

Bedre komfort med eksklusive ROG Hybrid-øreputer
I motsetning til øreputer laget av skummgummi eller ekte lær er øreputene til Strix Fusion Wireless en kombinasjon av syntetisk lær og et nett av kunstmateriale som gir ultimat komfort uten at det påvirker lydkvaliteten. De ergonomiske ROG Hybrid-øreputene har en oval form som gir bedre lydisolering og høy komfort. Perfekt for lange gamingstunder! ?

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.