ASUS ROG Delta Gaming Headset

1745 kr
fra 119 kr i mnd
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  2-5 arbeidsdager

Selges av CDON.COM

Dette produktet tilhører og leveres av CDON.COM.

RGB-hodetelefoner til spilling med høyoppløsnings ESS Quad-DAC, sirkulær RGB-lyseffekt og USB-C-kontakt for PC-er, konsoller og mobilspill

 • Industriledende høyoppløsnings ESS quad-DAC for en svært detaljert og virkelighetsnær lydopplevelse
 • USB-C-kontakt for ekte støtte for flere plattformer, deriblant PC-er, Mac, mobiltelefoner og PS4
 • Tilpasningsbar flerfarget sirkulær RGB-belysning lar deg skinne med stil
 • Eksklusive ASUS Essence-drivere, lufttett kammer og teknologi for avledning av lydsignal for en altoppslukende lydopplevelse.
 • Oppgradert komfort med ergonomisk D-form og ROG Hybrid-øreputer

En ny standard for hodetelefoner til spill
ROG Delta er verdens første sett med hodetelefoner for spill med industriledende, høyoppløsnings ESS 9218 quad DAC, som leverer uovertruffen skarp og detaljert lyd for å gi seriøse spillere overtaket de trenger for å vinne. ROG Delta har en USB-C-kontakt og leveres med USB-C-til-USB 2.0-adapter slik at du kan spille på PC, konsoll og mobilenheter uten å bytte hodetelefoner. En enestående, sirkulær RGB-lyseffekt i regnbuens farger gir deg en stilig look som gjør at du skiller deg ut på slagmarken.

ESS ES9218 SABRE Quad-DAC med høy oppløsning
Noen sier det ikke finnes hodetelefoner for spilling med god lyd. De har ikke hørt ROG Delta. Med høykvalitets lydgjengivelse gir ESS 9218 Quad-DAC en fullstendig lydbehandling hvor hver DAC dedikerer behandlingskraften sin til et undersett av hørefrekvensområdet, fra lavt til middels til høyt til ultrahøyt. Deretter slås de fire signalene sammen, noe som produserer en skarpere lyd med imponerende 127 dB SNR (signal til støy-forhold), noe som er mye høyere enn noen annen enhet på markedet. Som et resultat kan du høre lyder i spillet og vite nøyaktig hvor lyden kom fra, noe som betyr at du presist kan beregne avstanden til fiender, retningen av fottrinn, hvor en pistol ble avfyrt og så videre. Hør alle detaljer og gled deg over en virkelighetsnær lytteopplevelse med skarp og klar lyd.

Eksklusiv Hyper-Grounding-teknologi
Hyper-Grounding er ROGs eksklusive teknologi som bruker flerlags PCB og en spesiell layout-design som forebygger elektromagnetiske forstyrrelser, noe som resulterer i ren, støyfri lyd. Takket være denne innovative teknologien er ROG Delta verdens første hodetelefoner for spilling med RGB-belysning som kan integrere en ESS Quad DAC og utnytte dens fulle potensiale for å gi spillere rik, mektig lyd som ingen andre hodetelefoner for spillere kan konkurrere med.

Høyt signal-til-støy-forhold i førstepersons skytespill
Signal-til-støy-forhold er en viktig spesifikasjon for hodetelefoner for spill, spesielt førstepersons skytespill. En høyere SNR gjør det mulig å vite nøyaktig hvor lyden av en fiendes fottrinn kommer fra, eller å finne kilden til pistolskudd eller eksplosjoner på slagmarken. Med sin quad-DAC-design er ROG Delta i stand til å oppnå et uovertruffent signal-til-støy-forhold på 127 dB, et nivå ingen hodetelefoner for spillere med enkelt DAC kan oppnå.

Lydsignalavledningsteknologi
Med ROG Delta har de eksklusive ASUS Essence-driverne blitt oppdatert med lydsignalavledningsteknologi, som gir dem en sirkulær vegg som hjelper med å skille høye, lave og middels høye frekvenslyder, noe som reduserer interferens mellom frekvensområder for renere og klarere lyd. Den eksklusive ASUS Essence-driveren har også en bred frekvensrespons på 20–40 kHz som gir utrolig sterk bass og optimalisert spillyd, slik at du hører alle detaljene og får en altoppslukende lydopplevelse.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Varemerke ASUS
Trådløs false
Høretelefonens design Fullsize
Mikrofon true
Lyd type Stereo
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

 • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
 • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
 • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
 • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

 • 385 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 215 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
 • 119 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »