APPLE IPAD 6 WIFI 128GB SPACE GREY GENERIC EU SPEC

Tips en venn
4049 kr Midlertidig utsolgt

-9%

Ord. pris 4490 kr

Selges av CDON.COM (One2Cel)

Aktivere overvåking gjennom å registrere din e-postadresse og trykk på 'Overvåke'. Vi gir beskjed når produktet er tilgjengelig.

Som en PC Og allikevel helt annerledes.

Om PC-en hadde blitt oppfunnet i dag, hvordan skulle den da se ut? Den skulle ha kraft til å takle alle mulige oppgaver. Den skulle være så bærbar at du kunne ta den med overalt. Og så intuitiv at du kunne bruke den hvordan du vil - med touch, tastatur eller eller en pen. Det skulle være som PC, og allikevel helt annerledes. Det skulle være nye iPad.


A10 Fusion-chip.
Bygget for høye hastigheter.

64-biters arkitektur. Quad design. Mer enn 3,3 milliarder transistorer. Eller på rent norsk: iPad er ekstremt rask. Det passer bra når du vil redigere video i 4K, spille spill som krever mye grafikk eller oppleve de nyeste appene med forbedret virkelighet.


Takler enkelt flere ting samtidig.
Akkurat som du.

iPad har så mye kraft at den enkelt kan kjøre flere apper samtidig. Slik at du kan jobbe med din forretningplan mens du gjør research på nettet og tar et FaceTime anrop til en kollega. Det er til og med enklere enn det høres ut.


Den mest oppslukende opplevelsen av forsterket virkelighet.

Forsterk virkeligheten (AR) er en ny teknologi som løfter virtuelle objekter inn i den virkelig verden. Hvert aspekt av iPad, fra skjerm og prosessorkraft til kameraene og bevegelsessensorene, er utformet for å gjøre AR-apper mer magiske enn noen gang før.


Apple Pencil.
Tenk deg det. Få det ned.

iPad har alltid vært en stor hjelp for å fange ideer og få dem ned til noe konkret på en side. Og nå kan du gjøre det på en ny måte. Skriv ned, mal akvarell eller signer en kontrakt. Apple Pencil følger lett med i svingene, og du gjør alt med presisjon på pikselnivå. Du bruker den like naturlig som en vanlig penn, men kan gjøre så mye mer enn med en vanlig penn.


Tynn, lett, holdbar.
Og i tre fine utførelser.

iPad veier 469 gram og er bare 7,5 mm tynn. Som laget for å være på farten. Den er bygget for holdbarhet, slik at du kan ta den med overalt. Og den er like elegant som den er bærbar. Finnes i sølv, mellomromgrå og en ny gullfarge


Retina-skjerm.
Like fin som den er nyttig.

Opplev alt du kan gjøre med en iPad på den oppslukende 9,7 tommers Retina-skjermen. Uansett om du skriver på en forretningplan eller maler et mesterverk, så har den romslige skjermen en slik skarphet og klarhet at du bare må berøre den. Og det er det som er meningen.


Sveip, nip, trykk.
Så enkelt er det.

Å bruke iPad kjennes helt naturlig selv om det er første gang. Med Multi-Touch-bevegelser kan du bla gjennom bilder, redigere dokumenter og organisere filene dine bare ved å berøre og trykke på den stilige 9,7-tommers Retina-skjermen.

Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 769 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 407 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 202 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »