Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

wolfcraft Stikksagbord 6197000

(0)
Skriv en anmeldelse
Fri frakt
wolfcraft Stikksagbord 6197000
wolfcraft Stikksagbord 6197000
wolfcraft Stikksagbord 6197000
wolfcraft Stikksagbord 6197000
wolfcraft Stikksagbord 6197000
595 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  6-10 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Stikksagbordet fra wolfcraft er et pålitelig tilbehør for presisjonssaging. Den har to stålklemmer og kan festes sikkert til en arbeidsbenk med en tykkelse på maksimalt 60 mm. På grunn av praktisk kutting fra undersiden av materialet, vil sagen etterlate rene kuttkanter på øvre side av arbeidsstykket. Takket være den parallelle guiden, gir stikksagbordet deg mulighet til nøyaktig saging.
 • Med 2 stålklemmer for sikkert feste på en arbeidsbenk med en tykkelse på maks. 60 mm
 • Mål galvanisert benkeplate: 320 x 300 mm (L x B)
 • For stikksager med sagblad med en lengde på maks 100 mm
 • Inkluderer 1 parallellstopp
 • SKU:405170
 • EAN:4006885619708

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.