Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Toalett med sisterne svart

Fri frakt
vidaXL Toalett med sisterne svart
vidaXL Toalett med sisterne svart
vidaXL Toalett med sisterne svart
vidaXL Toalett med sisterne svart
vidaXL Toalett med sisterne svart
vidaXL Toalett med sisterne svart
2319 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-9 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Dette stilige, svarte keramiske toalettet har et moderne design sammen med funksjonelle ekstrautstyr som den praktiske, miljøvennlige dobbelskyllingmekanismen, som lar deg velge om du vil bruke 3 eller 6 liter vann til hvert skyll, og har dessuten et sete med et mykt lukkesystem. Vannforbindelsen er på høyre side.
 • Mål: 70 x 39 x 76 cm (L x B x H)
 • Materiale: keramikk
 • Farge: svart
 • Dobbelskyllingmekanisme: 3 eller 6 L
 • Utløpet er på baksiden av toalettet
 • SKU:240550
 • EAN:8718475857044

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .