Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

vidaXL Bålfat 80 cm stål

Fri frakt
vidaXL Bålfat 80 cm stål
vidaXL Bålfat 80 cm stål
vidaXL Bålfat 80 cm stål
vidaXL Bålfat 80 cm stål
vidaXL Bålfat 80 cm stål
1669 kr

Overvåk produktets pris

Dette bålfatet vil være et dekorativt og atmosfærisk tillegg til hagen eller terrassen og samtidig holde deg varm når det blir kaldere om kvelden. Bålpannen er laget av stål og er utmerket til å absorbere og utstråle varme. Denne peisen har en stor bolle, slik at du og familien din kan nyte i flere timer. Du kan også legge til en grillrist (ikke inkludert i leveransen) på toppen for å bruke den som grill. Viktige merknader: Det kan bare brukes utendørs. For å unngå forbrenning og skader, må du ikke berøre produktet når det fremdeles brenner ved inni eller like etter.
  • Farge: svart
  • Materialer: stål med svart pulverlakk
  • Mål: 80 x 20 cm (Diameter x H)
  • Montering kreves: ja
  • SKU:313344
  • EAN:8720286114650

Vis flere anmeldelser (-4)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .