Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Sammenleggbar Toapall Squatty Potty
Sammenleggbar Toapall Squatty Potty
Sammenleggbar Toapall Squatty Potty
Sammenleggbar Toapall Squatty Potty
Sammenleggbar Toapall Squatty Potty
Sammenleggbar Toapall Squatty Potty
Sammenleggbar Toapall Squatty Potty

1 / 7

Sammenleggbar Toapall Squatty Potty

369 kr
372 kr
Squatty Potty er den mest solgte toalettkrakken som hjelper deg med å få en mer naturlig posisjon når du sitter på toalettet. Toalettkrakken kan brukes av både barn og voksne, og denne mindre varianten kan også brettes raskt, legges i den diskrete v
Les mer

Squatty Potty er den mest solgte toalettkrakken som hjelper deg med å få en mer naturlig posisjon når du sitter på toalettet. Toalettkrakken kan brukes av både barn og voksne, og denne mindre varianten kan også brettes raskt, legges i den diskrete vesken og tas med på turen.

Det kanføles annerledes i begynnelsen, men kroppen tilpasser seg raskt, og den nye sunne måten å eliminere blir raskt en andre natur. For de fleste er forskjellen umiddelbar, mens det for noen tar omtrent en uke å tilpasse seg, slappe av og få ting i bevegelse.

Vårkroppene er bygget for å gå på toalettet i litt krøket stilling. Men de vestlige toalettene vi bruker daglig skaper en stilling som får tarmen til å få en unaturlig bøyning. Bøyningen blokkerer og tetter tarmen, noe som både er ubehagelig og kan føre til oppblåsthet og forstoppelse.

Når du setter føttene opp på en Squatty Potty, får du den krumme stillingen som retter bøyen og gjør det lettere å gjøre ærendene dine på toalettet. Squatty Potty er klinisk bevist for å lette, øke hastigheten og få deg mer ut av toalettbesøket ditt.

Når duikke bruk avføringen, du kan skyve den under toalettet eller brette den slik at du lettere kan legge den bort. Du får også en liten pose å oppbevare fotskammelen i, perfekt hvis du vil ha den med på turen!

MERK!Avføringen skal bare brukes som fotstøtte når du setter deg ned. Det tåler ikke at du står på det.

Squatty Potty er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) og anbefales av både leger og terapeuter.

Squatty Potty tar sikte på å bidra til bedre baderomshelse gjennom både donasjoner og virale videoer. Blant annet har videoen av den iskremende enhjørningen Dookie blitt sett av hundrevis av millioner mennesker. De donerer også en prosent av det årlige overskuddet til organisasjoner som utdanner fordøyelseshelsen og gjør oppmerksom på den negative effekten som vestlige toaletter har på kroppen vår.

Hsammenleggbar toalettpall er laget av resirkulerbar eller resirkulerbar PP-plast. Toalettkrakken er enklest å rengjøre med vaskemiddel til badet og en myk klut.

Gir en mer naturlig posisjon
Sammenleggbar og hendig
Lett å ta med på turen
✓ Universal passer til alle toaletter

MERK! Farge sendes tilfeldig (hvit eller grønn, se bilde)

Identifikasjon

EAN 7330156103625
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser