Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Esschert Design Bålfat laserskåret blomstermønster rust FF294

Fri frakt
Esschert Design Bålfat laserskåret blomstermønster rust FF294
Esschert Design Bålfat laserskåret blomstermønster rust FF294
2808 kr
 • Lagerstatus: Finnes på lager
  Forventet leveringstid:
  5-9 Arbeidsdager
  Fri frakt
 • Selges og sendes av VidaXL International

Overvåk produktets pris

Med bålfatet fra Esschert Design kan du nyte et bål i hagen din eller kanskje på terrassen din. Bålfatet er laget av metall og har et lokk med laserskåret blomstermønster. Takket være det rustikke utseendet vil det også gi et flott dekorativt tilskudd til ditt utendørs boareal.
 • Farge: rust
 • Materiale: metall
 • Mål: 55,8 x 57 x 66 cm (L x B x H)
 • Med et laserskåret lokk
 • SKU:421281
 • EAN:8714982141096

Vis flere anmeldelser (-5)

Leveransevilkår

Leveringskostnader og tidsrammer varierer avhengig av leveringsadresse og type produkt du vil motta. Vi har gratis frakt i Norge, men ved bruk av angreretten krever vi et returgebyr på 300 kroner. For mer informasjon, se leveringsinformasjon. Vi gjør vårt ytterste for å levere varene på datoer. Forsinkelser er noen ganger uunngåelig enten på grunn av uforutsette faktorer. Vi er ikke ansvarlig for forsinkelser eller unnlatelser av å levere produkter innen den estimerte tidsrammen hvis dette helt eller delvis skyldes forhold utenfor vår kontroll. Hvis ingen er tilgjengelig hjemme eller på leveringsadressen din for å godta bestillingen, bør det gis en beskjed for å informere deg om det gjeldende stedet for bestillingen din (som kan være vegg i vegg). Vi tar ansvar for produkter til de blir overtatt av deg (du betalte i sin helhet for varer) eller dagen for første levering. På grunn av leveringsbegrensninger leverer vi til hele Norge bortsett fra Svalbard og Jan Mayen. Leveringsrefusjon kan bare skje i samsvar med dine rettigheter i henhold til Forbrukerbeskyttelsesavstandsforordning 200 eller annen gjeldende lov.

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .