Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Børste for Bor 3-pk
Børste for Bor 3-pk

1 / 2

Børste for Bor 3-pk

109 kr
Hvem har sagt at det må være kjedelig å holde hjemmet rent? Med dette settet rengjøringsbørster / skurebørster med bitsfeste får du mulighet til å skure ved hjelp av din boremaskin eller skrutrekker. Fest enkelt børstene i hurtigchucken på din trådlø
Les mer
Hvem har sagt at det må være kjedelig å holde hjemmet rent? Med dette settet rengjøringsbørster / skurebørster med bitsfeste får du mulighet til å skure ved hjelp av din boremaskin eller skrutrekker. Fest enkelt børstene i hurtigchucken på din trådløse skrutrekker f.eks. og skur alt fra vask og duscjkabinett til flisfuger og baderomsgulv - uten å anstrenge deg! Den store flate børsten passer for større flater som baderomsgulv eller dusjkabinett, den lille flate børsten kan med fordel brukes på fuger og i små rom og den runde børsten er utmerket for hjørner og andre avrundede flater. Busten på børstene er meget solid og rengjør effektivt uten å ripe underlaget.

Materiale: PP + metall
Farge: blå
Mål: 2" / 3.5" / 4"
Selges i 3-pk.
Upptäck mer inom Bygg Verktøy
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .