Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Nabovarsel

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Unni Lindell

Bøker - Fri frakt over 299 kr

-57%
149 kr
Anbefalt pris: 349 kr
Frakt fra 39 kr
 • Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Frakt fra 39 kr
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

Inngår i kampanjen :

Bøker - Fri frakt over 299 kr
 • Krim, spenning & skrekk
 • Bok
 • Innbundet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Unni Lindell
I Nabovarsel introduserer Norges krimdronning Unni Lindell oss for en ny, svært ung og uerfaren etterforsker ved navn Lydia Winther, kalt Snø.Noen befinner seg ulovlig inne i et ferietomt hus i et stille nabolag på Bekkelaget. I kjelleren holdes en mann fanget. Det er stekvarm juli.


Sonja Jansen passer hagen for naboene som er på ferie. En dag synes hun tydelig at hun ser noen i vinduet og hun bestemmer seg for å varsle politiet. 23 år gamle Snø rykker ut sammen med en kollega. Snø jobber ved Sentrum Politistasjon i Oslo, men ønsker seg på sikt til Drapsseksjonen ved Politihuset.


En gammel halvdement dame befinner seg på veien utenfor. Men politiet finner ikke noe mistenkelig ved det tomme huset og Sonja som er alene hjemme, går tilbake og leser videre til konteeksamen. Hun har imidlertid fått Snøs private mobilnummer.


Snø er egentlig satt til å se på noen gamle forsvinningssaker. Så får hun en ny. Den trettini år gamle oljeingeniøren Janni Ebeltoft er som sunket i jorda. Og en dag finner en maskinfører likdeler i en kontainer på forbrenningsanlegget på Klemetsrud. Mye tyder på at det er Janni som er funnet i søppelposen. Sonja Jansen er også borte, men det er det bare Snø som vet.


Etter hvert kommer Snø seg til Drapsseksjonen på Politihuset, og hun blir satt til å samarbeide med Hay, en dreven etterforsker i trettiårene. Hay ble introdusert i "Dronen", boka Lindell fikk Rivertonprisen for i 2019. Deres sjef er Marian Dahle, og det sier seg selv at dette blir et hot trekløver. Lindells univers føres videre i Nabovarsel.


Snø har ting i bagasjen og blir stalket av et familiemedlem. Dette stresser henne og får henne til å gjøre fatale feil. Hun trår over grenser, trigger morderen og blir dratt inn i noe som kan bli svært farlig. Saken som begynte i et stille nabolag, viser seg å ha forgreninger høyt oppe i det politiske olje-Norge. Et mønster trer sakte, men sikkert frem: Noen rydder besværlige rigginspektører av veien. Et overordnet nettverk av maktpersoner styrer. Men hvem er hjernen bak alt sammen? Og hvor er Sonja Jansen?


Nabovarsel tematiserer grådighet og ondskap, men det er også gjort plass til litt feelgood, i forholdet mellom Snø og Hay. Saken har mange vendinger. Ting er ikke slik de ser ut. I oppløpet ender vi i en oljerigg som står på land, i Stavanger. Og på en nedlagt gård på Hadeland. Som alltid turnerer Lindell innspurten på uventet og dramatisk vis. En overraskende slutt er definitivt på plass.
Sjanger:
Krim, spenning & skrekk
Formater:
Bok
EAN:
9788284150383
Publisher:
Capitana
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788284150383
Læremiddel:
0
Størrelse:
418
Forfatter:
Unni Lindell

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.