Nabovarsel

(Innbundet)

Nabovarsel
Tips en venn
349 kr
Spare i ny ønskeliste
Du må velge størrelse før du kan legge varen i handlekurven

Forventet leveringstid:  Kommende

Foreløpig releasedato:  2020-09-09

Selges av Adlibris 4,2 / 5 med 2822 vurderinger.

Totalkarakter 4,2 / 5
Leveransetid 4,0 / 5
Innpakning kvalitet 4,4 / 5
Mer fra Adlibris Adlibris er en samarbeidspartner på CDON Marketplace. Karakterene er fra kunder som har handlet hos Merchant Adlibris, og blir vurdert etter leveransetid og hvor godt produktet ble pakket.

Overvåke

I Nabovarsel introduserer Norges krimdronning Unni Lindell oss for en ny, svært ung og uerfaren etterforsker ved navn Lydia Winther, kalt Snø.

Noen befinner seg ulovlig inne i et ferietomt hus i et stille nabolag på Bekkelaget. I kjelleren holdes en mann fanget. Det er stekvarm juli.

Sonja Jansen passer hagen for naboene som er på ferie. En dag synes hun tydelig at hun ser noen i vinduet og hun bestemmer seg for å varsle politiet. 23 år gamle Snø rykker ut sammen med en kollega. Snø jobber ved Sentrum Politistasjon i Oslo, men ønsker seg på sikt til Drapsseksjonen ved Politihuset.

En gammel halvdement dame befinner seg på veien utenfor. Men politiet finner ikke noe mistenkelig ved det tomme huset og Sonja som er alene hjemme, går tilbake og leser videre til konteeksamen. Hun har imidlertid fått Snøs private mobilnummer.

Snø er egentlig satt til å se på noen gamle forsvinningssaker. Så får hun en ny. Den trettini år gamle oljeingeniøren Janni Ebeltoft er som sunket i jorda. Og en dag finner en maskinfører likdeler i en kontainer på forbrenningsanlegget på Klemetsrud. Mye tyder på at det er Janni som er funnet i søppelposen. Sonja Jansen er også borte, men det er det bare Snø som vet.

Etter hvert kommer Snø seg til Drapsseksjonen på Politihuset, og hun blir satt til å samarbeide med Hay, en dreven etterforsker i trettiårene. Hay ble introdusert i "Dronen", boka Lindell fikk Rivertonprisen for i 2019. Deres sjef er Marian Dahle, og det sier seg selv at dette blir et hot trekløver. Lindells univers føres videre i Nabovarsel.

Snø har ting i bagasjen og blir stalket av et familiemedlem. Dette stresser henne og får henne til å gjøre fatale feil. Hun trår over grenser, trigger morderen og blir dratt inn i noe som kan bli svært farlig. Saken som begynte i et stille nabolag, viser seg å ha forgreninger høyt oppe i det politiske olje-Norge. Et mønster trer sakte, men sikkert frem: Noen rydder besværlige rigginspektører av veien. Et overordnet nettverk av maktpersoner styrer. Men hvem er hjernen bak alt sammen? Og hvor er Sonja Jansen?

Nabovarsel tematiserer grådighet og ondskap, men det er også gjort plass til litt feelgood, i forholdet mellom Snø og Hay. Saken har mange vendinger. Ting er ikke slik de ser ut. I oppløpet ender vi i en oljerigg som står på land, i Stavanger. Og på en nedlagt gård på Hadeland. Som alltid turnerer Lindell innspurten på uventet og dramatisk vis. En overraskende slutt er definitivt på plass.
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Forlag: Capitana Kategori: Krim, spenning & skrekk
Forventet leveringstid: 1-3 arbeidsdager Innbinding: Innbundet
ISBN: 9788284150383 Antall sider:
Språk: Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
Tittel: Nabovarsel Forfatter: Unni Lindell
Utgivelsesdato: 2020-09-09 Utgave:
Serie:
Informasjonen nedenfor er levert fra CNET. CDON.COM kan ikke garantere at informasjonen er korrekt.
Antall anmeldelser: 0 Gjennomsnittsvurdering: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Forsikringsvilkår

  • Reparasjon eller erstatningsprodukt med motsvarende presentasjon
  • Erstatning for skader som har oppstått gjennom en plutselig og uforutsett ytre hendelse f.eks. fallskade, knuseskade, fukt/vann, lyn/torden/overspenning.
  • Erstatning for funksjonsfeil som ikke erstattes av garanti eller reklamasjonsrett.
  • For mobiltelefon er selvrisken 395 kr ved skade. For øvrige produkter gjelder forsikringen uten selvrisk.

Les fullstendige forsikringsvilkår

FØRKJØPSINFORMASJON, CDON PRODUKTFORSIKRING

}

Tips en venn

Delbetaling

Dette produktet kan delbetales med følgende alternativ:

  • 152 kr /måned - 6 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 99 kr /måned - 12 måned, 0% rente (295 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)
  • 69 kr /måned - 36 måned, 9.99% rente (395 kr etableringsgebyr, 45 kr fakturagebyr)

Kostnadsberegningen inkluderer ikke ekspedisjonsavgift og faktureringsavgift.

Velg delbetaling som alternativ i kassen.

Effektiv rente - Eksempel på effektiv rente p.a for trukket kreditt, jf kredittforskriften § 8: 1 000 kr - 179%, 10 000 kr - 37,4%, 20 000 kr - 31,4%

Mer informasjon »