Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Matematikk for lærere 2

Bok

Per Arne Birkeland, Rolf Venheim, Trygve Breiteig

545 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Matematikk & Statistikk
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Per Arne Birkeland, Rolf Venheim, Trygve Breiteig
«Matematikk for lærere» er et populært, gjennomprøvd og gjennomarbeidet læreverk. De to bindene dekker alle de sentrale emnene for matematikk i grunnutdanningen. «Matematikk for lærere» er tilpasset grunnskolelærerutdanningens trinn 1-7, men kan også brukes for trinn 5-10.
Bind 2 gir en grundig innføring i emnene geometri, kombinatorikk, sannsynlighet og statistikk, både matematikkfaglig og med sikte på undervisning. I siste del av boka diskuteres hvordan elevene møter matematikk i ulike sammenhenger, og hvordan de kan arbeide aktivt med faget.
Emnene tall og tallregning, algebra og funksjoner behandles i «Matematikk for lærere 1», 6. utgave.
Denne sjette utgaven er grundig gjennomgått og oppdatert. Flere oppgaver er lagt til, blant annet eksamensoppgaver til hvert tema. Bøkene foreligger nå for første gang i farger, med en mer moderne layout.
«Matematikk for lærere» legger til rette for at faglig og didaktisk innsikt utvikles sammen. Verket danner et solid grunnlag for studenter som vil bli gode matematikklærere og styrke matematikkunnskapene i grunnskolen.
Forfatterne er Per Arne Birkeland, Trygve Breiteig og Rolf Venheim, alle med lang undervisningserfaring fra Universitetet i Agder.
Sjanger:
Matematikk & Statistikk
Formater:
Bok
EAN:
9788215028958
Publisher:
Universitetsforlaget
Innbindning:
Heftet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788215028958
Læremiddel:
0
Størrelse:
468
Forfatter:
Per Arne Birkeland
Rolf Venheim
Trygve Breiteig

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.