Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Hvem var skyldig?

Til kassen

Se også

Hvem var skyldig?

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Rønning Tollefsen, Tor Jacobsen

302 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Historie
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Rønning Tollefsen, Tor Jacobsen
Les forfatternes gjennomgang av saken om en sabotasje mot Bardufoss flystasjon i 1950 som rystet hele nasjonen. Ennå i dag er saken et mysterium.
En flymekaniker fra Tana i Finnmark påtok seg ansvaret for sabotasjen, men var han den eneste skyldige?
Denne boka forsøker å belyse hvilke krefter som sto bak det som skjedde, og hvilke følger det fikk for enkeltskjebner og for den kalde krigen i Norge. Svaret forfatterne presenterer vil kanskje forbause mange.
Sabotasjehistorien inneholder elementer av storpolitikk, nasjonal historie, lokalhistorie og psykologisk drama - i tillegg til at den har krimgåtens karakter.
Forfatterne er erfarne journalister: Rønning Tollefsen (f. 1942 i Målselv) har yrkesbakgrunn fra NRK og fra gymnas/videregående skole. I NRK har han jobbet med både radio og fjernsyn, og var en periode redaksjonssjef for fjernsynet i Nord-Norge. Han har særlig laget program innenfor samfunn, politikk og historie. Tor Jacobsen (f. 1930 i Mo i Rana) er pensjonert journalist fra dagspressen og NRK radio og fjernsyn. Jacobsen debuterte på Gyldendal i 1978 med fortellingen Karl Johan av Svartisen. Etter ti år på Gyldendal startet Jacobsen sitt eget forlag. Han har gitt ut et tjue-tall bøker, blant annet ei bok om denne saken som kom i 1990.
Sjanger:
Historie
Formater:
Bok
EAN:
9788281043374
Publisher:
Orkana
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788281043374
Læremiddel:
0
Størrelse:
182
Forfatter:
Rønning Tollefsen
Tor Jacobsen

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>