Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

2 venner til 4 poter - en værre kattepine

Til kassen

Se også

2 venner til 4 poter - en værre kattepine

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Sonja Maren Kientsch

451 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    2-5 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Diverse
  • Bok
  • Innbundet
  • Danish
  • Sonja Maren Kientsch
Ny letlæst serie om veninderne Matilde og Marie, som sammen grundlægger et dyreredningscenter.

Kender du det med at have sommerfugle i maven, fordi du har en stor drøm? Det gør Matilde. Da hun en dag møder Bertha Strandberg, begynder hun at drømme om at grundlægge et dyreredningscenter. Bertha er nemlig meget bekymret for sin kattekilling Muskelkat, som er rædselsslagen for hendes støvsuger. Men hvordan hjælper man en bange kat, når ens forældre ikke må vide det? Og når man samtidig skal hjælpe sin mor med at udleje et hus og også lave alle sine mange matematiklektier, som man ikke forstår en hujende fis af? Når man som Matilde har et dyre-redder-gen, kan man slet ikke holde sig fra dyr, men ingenting går helt som planlagt, og til slut er alt ved at gå rivende galt.

En sød og sjov historie om venskab, drømme og kærlighed til dyr.

Sonja Maren Kientsch er født i Hong Kong, men bor i dag i Tyskland sammen med mand, tre børn, kat og kaniner. Hele familien har været med til at udtænke historien om Matilde og Marie og deres dyreredningscenter.

Bogen er illustreret af Raimund Frey, der er tegner og illustrator. Han har, siden han var helt lille, elsket at tegne på alt, hvad han kan få fingre i.
Sjanger:
Diverse
Formater:
Bok
EAN:
9788740615401
Publisher:
Turbine
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Danish
ISBN:
9788740615401
Læremiddel:
0
Størrelse:
149
Forfatter:
Sonja Maren Kientsch

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.
>