Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Mina Jacobsen. Bullet journal 2021

Til kassen

Se også

Mina Jacobsen. Bullet journal 2021

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Mina Jacobsen

298 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    5-12 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Almanakker & Kalendere
  • Bok
  • Øvrig
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Mina Jacobsen
Mina Jacobsen - YouTube-stjerne og bestselgerforfatter med ny bullet journal 2021. Mina Jacobsen hjelper i deg i gang med denne kreative og morsomme alt-i-ett-planleggeren. Hver måned har et nytt tema og et fast oppsett. Så er det opp til deg å fylle inn, fargelegge og sette ditt personlige preg på sidene. Boka har også blanke sider til egne notater, oppgaver og lister. Bullet journal - smart og personlig alt-i-ett-planlegger - en god blanding av huskelister, notater, kalender og dagbok.
Sjanger:
Almanakker & Kalendere
Formater:
Bok
EAN:
9788203268809
Publisher:
Aschehoug
Innbindning:
Øvrig
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788203268809
Læremiddel:
0
Forfatter:
Mina Jacobsen

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.