Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Summerdeals
Menneskehjernen; farlig og fantastisk

1 / 1

Menneskehjernen; farlig og fantastisk

128 kr
Hva vil det si å være menneske? Hva skiller oss fra alle andre arter som lever på jorda? I Menneskehjernen undersøker Marte Roa Syvertsen hva som er spesielt med den menneskelige hjernen. Mennesket er på toppen av næringskjeden, og trenger ikke fry
  • Medisin, Mosjon & Helse
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Marte Roa Syvertsen
Les mer
Hva vil det si å være menneske? Hva skiller oss fra alle andre arter som lever på jorda? I Menneskehjernen undersøker Marte Roa Syvertsen hva som er spesielt med den menneskelige hjernen. Mennesket er på toppen av næringskjeden, og trenger ikke frykte andre arter. Gjennom historien har menneskeheten vært igjennom en forbløffende utvikling, med den ene fantastiske oppfinnelsen etter den andre, og vi har tilegnet oss en enorm kunnskap om verden vi lever i. Vi er også i stand til å utvise sterk empati for andre mennesker. Samtidig begår vi grusomme handlinger mot hverandre, og skaper store problemer for oss selv, som for eksempel klimakrisen. Hva er det som gjør oss kapable til fantastiske fremskritt? Og på den andre siden: Hva gjør at vi til tider behandler hverandre forferdelig?
Mye av forklaringen ligger i hjernen, helt forrest i pannelappen. Menneskehjernen er en bok om pannelappens forbløffende egenskaper og vår reise fra et dyr blant mange til et dyr ulikt alle andre. Ved hjelp av underholdende eksempler fra dagliglivet viser Marte Roa Syvertsen oss hvordan den menneskelige hjernen fungerer. Det handler om trassalder og suppeposevalg, missekåring og rusavhengighet - for å nevne noe. Menneskehjernen er nevrobiologiens Sapiens - like velskrevet og tankevekkende!
Sjanger Medisin Mosjon & Helse
Formater Bok
EAN 9788284192321
Publisher Strawberry Publishing
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788284192321
Læremiddel 0
Størrelse 222
Forfatter Marte Roa Syvertsen
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser