Tilbake til start
Jegerånden; å lede i fred, krise og krig

1 / 1

Jegerånden; å lede i fred, krise og krig

Eirik Johan Kristoffersen, Malin Stensønes

(1 anmeldelse)
373 kr
Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke. Fra august 2020 er general Eirik Kristoffersen Norges nye forsvarssjef. Men det meste av karrieren har han tjenestegjort i Forsvarets
  • Memoarer & Biografier, Økonomi, Statsvitenskap
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Eirik Johan Kristoffersen, Malin Stensønes
Les mer
Hva skal til for å bli best? I Jegerånden tar Eirik Kristoffersen oss med på innsiden av Norges fremste elitestyrke. Fra august 2020 er general Eirik Kristoffersen Norges nye forsvarssjef. Men det meste av karrieren har han tjenestegjort i Forsvarets spesialkommando (FSK) - en myteomspunnet militær styrke med svært harde opptakskrav.For å bli en del av FSK, må man ha den rette «jegerånden», men hva innebærer det? Hva gjør FSK for å utvikle sine soldater, både individuelt og som gruppe? Og hvordan bygger de en kultur preget av tillit og trygghet - der man både omstiller seg, tåler konflikter og tør å gjøre feil?I Jegerånden, som er skrevet i samarbeid med Malin Stensønes, forteller Eirik Kristoffersen også om hvordan hans egen familiehistorie og tidlige militære karriere har formet ham som menneske og leder. Boka er lettlest og bygger på en rekke konkrete hendelser - både dramatiske episoder fra krig, utfordringer under opplæring eller omstilling, og eksempler på egenskapen Kristoffersen setter aller høyest hos sine medarbeidere: mot til å protestere og si nei.En bok om ledelse, motivasjon og kultur, men først og fremst om den innbitte viljen til alltid å bli bedre.
Sjanger Memoarer & Biografier Økonomi Statsvitenskap
Formater Bok
EAN 9788205519749
Publisher Gyldendal
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788205519749
Læremiddel 0
Størrelse 271
Forfatter Eirik Johan Kristoffersen Malin Stensønes
A

Anonym

For et år siden

Tenker det sier litt , når man er kommet til side 58 , og allerede er imponert , og ikke klarer legge den vekk . Denne boka er for både ung og gammel . En vinner under juletreet .

Ja, jeg anbefaler denne varen