Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Yoga som terapi

Til kassen

Se også

Yoga som terapi

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Gunnar Egeberg, Maja Thune

345 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    7-15 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Filosofi & Idéhistorie, Mosjon & Helse, Personlig utvikling
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Gunnar Egeberg, Maja Thune
Få økt mental styrke og indre ro ved hjelp av yoga!
Yoga er et nyttig verktøy i behandlingen av psykiske lidelser. Men også ved mer hverdagslige plager som stress eller søvnproblemer har yoga god effekt.
Ved aktiv bruk av pust og oppmerksomt nærvær bidrar yoga til økt konsentrasjon, avspenning og energi. Du får også fysiske helsegevinster som økt styrke, balanse og smidighet.

Denne boka viser hvordan du kan bruke yoga i møte med noen vanlige plager og utfordringer. Den inneholder sju program tilpasset ulike lidelsesområder, med detaljerte beskrivelser av øvelsene og effekten av dem.

Maja Thune er spesialpedagog, uttrykksterapeut og yogainstruktør. Hun benytter yoga som behandlingsform i psykiatrien og holder foredrag.
Gunnar Egeberg er lege, psykiater og yogainstruktør. Han er opptatt av hvordan kroppsorientert behandling og mindfulness kan integreres med psykoterapi.
Målfrid Sand er lærer i design og håndverk, entrepenørskap og yoga i Oslo fengsel. Hun jobber også med fotooppdrag og egne fotoprosjekterpasset ulike lidelsesområder, med detaljerte beskrivelser av øvelsene og effekten av dem.
Sjanger:
Filosofi & Idéhistorie
Mosjon & Helse
Personlig utvikling
Formater:
Bok
EAN:
9788243010055
Publisher:
Spartacus
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788243010055
Læremiddel:
0
Størrelse:
232
Forfatter:
Gunnar Egeberg
Maja Thune

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.