Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Frisk nakke; sterk, avslappet og smertefri

Til kassen

Se også

Frisk nakke; sterk, avslappet og smertefri

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Anders Aasen Berget, Lennart Krohn-hansen

345 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-12 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Mosjon & Helse, Kost & Diett
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Anders Aasen Berget, Lennart Krohn-hansen
For deg som har nakkeplager, er det ikke bare smertene i seg selv som er problemet. Like ofte er det en stiv og øm nakke som er «i veien». Du blir sliten, oppgitt og trøtt i hverdagen. Smertene stjeler energi og du sover dårligere. For noen er det blitt så ille at man har glemt hvordan det var når det ikke gjorde vondt.


For deg som opplever det slik, er behandlingen ofte begrenset til «brannslukking» i de verste periodene. Det blir aldri tid til å sette seg inn i de bakenforliggende årsakene, se pa. hele hverdagen og ta tak i det du kanskje vet er årsak til plagene.


De siste årene har det kommet en rekke oppsiktsvekkende forskningsresultater. Forfatterene har fått med seg Skandinavias dyktigste eksperter på nakke for a. finne ut hva du selv kan gjøre for å få. frisk nakke. Er det bare øvelser og trening? Nei, boka går gjennom hele din hverdag, slik at du finner ut hva du kan gjøre avhengig av hvilke faktorer som er a.rsak til plagene.


«Jeg har hatt vondt i nakken i 25 år... Endelig har jeg funnet noe som hjelper! Denne boka har gitt meg verktøyene jeg kan bruke for å minske smertene og helbrede nakken min. Boka ser på hele hverdagen min og er fylt med enkle og effektive øvelser og råd. Et absolutt must - selv om du ikke har vondt i nakken, vil denne boka hjelpe deg slik at du aldri kommer til å få det.» - Angel Fox, journalist


«Å lese Frisk Nakke har gitt meg stor tro på at jeg kan mestre nakkeplagene mine, og noen kraftfulle verktøy for å bli kvitt dem. Boken er spekket med relevant og kortfattet informasjon om alt som er nyttig å vite på veien mot en smertefri hverdag.» - Maren Haugeto, skribent og mentaltrener.
Sjanger:
Mosjon & Helse
Kost & Diett
Formater:
Bok
EAN:
9788299885171
Publisher:
Frisk Forlag
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788299885171
Læremiddel:
0
Størrelse:
179
Forfatter:
Anders Aasen Berget
Lennart Krohn-hansen

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.