Tilbake til start
Dagens deals

Se alle produkter

Veien til førerkortet: Personbil

1 / 1

Veien til førerkortet: Personbil

Lena Jeanette Fossheim

398 kr
Boken inneholder alt du behøver av teori for å ferdes trygt i trafikken. Den er omfattende og nøyaktig, men likevel lettlest. I tillegg til forbedret bildebruk, er det aktivt benyttet fortellerkunst, sitater og praktiske eksempler for å gjøre boken
  • Samfunnsvitenskap
  • Bok
  • Heftet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Lena Jeanette Fossheim
Les mer
Boken inneholder alt du behøver av teori for å ferdes trygt i trafikken.
Den er omfattende og nøyaktig, men likevel lettlest. I tillegg til forbedret bildebruk, er det aktivt benyttet fortellerkunst, sitater og praktiske eksempler for å gjøre boken mer underholdene og lettfattelig. Oppbygningen av boken er i henhold til dagens læreplan for klasse B, det vil si at den følger den trinnvise opplæringsmodellen.
Rent pedagogisk er boken tilpasset læringsnivåene som følger av bestemmelsene i trafikkopplæringsforskriften og av læreplanen. Det er lagt opp til økende grad av refleksjon og vurdering i slutten av boken, noe som kommer tydelig frem gjennom refleksjonsoppgavene. I så måte kan denne boken i større grad enn tidligere benyttes som en arbeidsbok underveis i opplæringen, for så vel elever som foresatte.
Det er lagt stor vekt på forståelse av kjøreprosess og vurdering, samt betydningen av mengdetrening. Det er gjort et bevisst poeng ut av å formidle at det å kjøre bil ikke handler om «armer og ben», og det er i denne sammenheng lagt stor vekt på å formidle hvilken kompetanse trafikklærerne besitter, en annerkjennelse vi mener bransjen fortjener.
Sjanger Samfunnsvitenskap
Formater Bok
EAN 9788273103741
Publisher Norges Trafikkskoleforbund
Innbindning Heftet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788273103741
Læremiddel 0
Serie Veien til førerkortet
Størrelse 312
Forfatter Lena Jeanette Fossheim
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse

Det er ingen anmeldelser