Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hurtiglesing, superlesing, fotolesing

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Leif-Runar Forsth, Terje Kato Stangeland

Hurtiglesing, superlesing, fotolesing
Hurtiglesing, superlesing, fotolesing
Hurtiglesing, superlesing, fotolesing
282 kr
Frakt fra 39 kr
 • Forventet leveringstid:
  5-8 Arbeidsdager
  Frakt fra 39 kr
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Høyere utdannelse
 • Bok
 • Heftet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Leif-Runar Forsth, Terje Kato Stangeland
Boka «Hurtiglesing - Superlesing - Fotolesing» viser hvordan du kan øke lesehastigheten, forstå mer av det du leser, huske bedre, bedre konsentrasjonen, lese på forskjellige måter og få større utbytte av å lese. Den inneholder et omfattende treningsprogram og øvingsoppgaver. Boka har også praktiske tips til lærere som vil undervise bokas innhold. Boka er basert på et femårig utviklingsprogram for å trene ferdigheter i lesing. Boka er også basert på internasjonal og egen forskning, og praktisk erfaring. Konklusjonen er at alle kan lære å lese hurtigere, oppfatte mer og huske bedre. Erfaringene fra trening ved hjelp av bokas metoder, viser at alle, også dyslektikere, kan lære å lese hurtigere og bedre. De fleste kan flerdoble sin lesehastighet og samtidig oppfatte mer. Boka forklarer hvordan du kan få bedre leseteknikk ved hjelp av bedre og hurtigere øyebevegelser, bredere lesesynsfelt og raskere oppfatning av ordene. Den gjennomgår lesemetoder som hurtiglesing, skumming, skanning, superlesing, fotolesing og reflekterende lesing. Forskjellige lesemetoder kan kombineres til lesestrategier tilpasset teksten, den som leser og hensikten med lesingen. Boka gjennomgår lesestrategier for lærebøker, fagbøker, artikler, aviser, ukeblad, brev, rapporter og skjønnlitteratur. For å lese bedre kan du også legge forholdene rundt deg bedre til rette for lesing. Indre forhold er også av betydning. Derfor tar boka også med hvordan du kan motivere deg for lesing. Den har et eget kapittel om trivsel, helse og ernæring. Alle som har deltatt i trening basert på bokas metoder, har fått større glede og nytte av lesingen i utdannelse, yrkesliv og privat. God og riktig lesing bidrar også til økt konsentrasjon, bedre oppfatning og bedre hukommelse.
Sjanger:
Høyere utdannelse
Formater:
Bok
EAN:
9788244300124
Publisher:
Aquarius
Innbindning:
Heftet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788244300124
Læremiddel:
0
Størrelse:
270
Forfatter:
Leif-Runar Forsth
Terje Kato Stangeland

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.