Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Loggbok for ølbryggere : alt du trenger å vite om hva, hvorfor og hvordan du loggfører

Bok

Jostein Sæthre

305 kr
  • Forventet leveringstid:
    5-8 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Drikke
  • Bok
  • Øvrig
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Jostein Sæthre
Bli en enda bedre ølbrygger med egen logg!
Med denne loggboka kan ølbryggeren enkelt holde orden på bryggenotatene og systematisere egne erfaringer. Boka inneholder bryggeskjema for 52 oppskrifter. I skjemaene kan bryggeren notere alt som skjer med ølet underveis i bryggeprosessen. Her noteres råvarer, mengdeforhold, gjæringstemperaturer og smaksutvikling på ølet. Ved å loggføre bryggingen lærer du av tidligere feil, får muligheten til å tilpasse egne oppskrifter og blir i stand til å brygge stadig bedre øl.
I tillegg til rikelig med plass til egne notater, inneholder boka flere nyttige tabeller som er gode å ha for hånden når det brygges.
Sjanger:
Drikke
Formater:
Bok
EAN:
9788248920595
Publisher:
-
Innbindning:
Øvrig
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788248920595
Læremiddel:
0
Størrelse:
143
Forfatter:
Jostein Sæthre

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.