Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Hjerteløs

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

Jørgen Jæger

-66%
119 kr
Anbefalt pris: 349 kr
Frakt fra 39 kr
 • Forventet leveringstid Hurtig leveranse
  5-7 Arbeidsdager
  Frakt fra 39 kr
 • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

 • Krim, spenning & skrekk
 • Bok
 • Innbundet
 • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
 • Jørgen Jæger
Hans elskede er døende. Tilbudet om redning lukter svidd. Kan han takke ja? Ole Vik står overfor et umulig valg.
Drapet på en avisredaktør ryster Fjellberghavn. Har bølgen av journalistdrap nådd Norge? Flere drap ryster byen. Politistasjonssjef Cecilie Hopen får ingen lett oppgave når hun skal følge magefølelsen sin, for den er på kollisjonskurs med den tilsynelatende opplagte løsningen. Midt oppe i det hele må Cecilie også håndtere et tilsynelatende uløselig dilemma og et svik blant en av sine nærmeste medarbeidere.
Marte Mellingens kropp avviser hjertepumpen som hun går med i påvente av hjertetransplantasjon, og hun er i ferd med å dø i donorkøen. Mens Ole Vik leter desperat etter en utvei for å redde sin kjæres liv, får han et tilbud som han takker ja til. Men noe skurrer underveis. Hvor langt er selv en hedersmann som Ole Vik villig til å strekke seg for å redde livet til den han elsker?
Sjanger:
Krim, spenning & skrekk
Formater:
Bok
EAN:
9788284150475
Publisher:
Capitana
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788284150475
Læremiddel:
0
Serie:
Ole Vik
Størrelse:
463
Forfatter:
Jørgen Jæger

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Se også

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.