Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Produktet er lagt til i din handlekurv
product image

Mørkets testament

Til kassen

Se også

Mørkets testament

(0)
Skriv en anmeldelse

Bok

John Hart

328 kr
Trygge kjøp

- Handle sikkert på CDON. Les mer

  • Forventet leveringstid
    6-12 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris
  • Krim, spenning & skrekk, Allmenn skjønnlitteratur
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • John Hart
Endelig kommer oppfølgeren til den prisbelønte og bestselgende thrilleren Det siste barnet. Mørkets testament er breddfull av overraskende spenning, mørke drifter og livsfarlige hemmeligheter.


Det har nå gått ti år siden begivenhetene som endret Johnnys liv og rystet hjembyen hans. Han lever et isolert og stille liv på den enorme eiendommen han har arvet, omgitt av tette skoger, dype sumper og høye åssider. Hans eneste forbindelse med omverdenen er hans gamle venn Jack. De er ikke guttunger lenger, men uløselig knyttet sammen av alt de delte og det de mistet. Jack aner farer i skogene rundt dem, han ser mørke, kulde og en grusom vilje. Og da fortidens redsler nok en gang oppsøker dem er det i en forkledning som får blodet til å fryse til is.
Sjanger:
Krim, spenning & skrekk
Allmenn skjønnlitteratur
Formater:
Bok
EAN:
9788281694187
Publisher:
Font
Innbindning:
Innbundet
Språk:
Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN:
9788281694187
Læremiddel:
0
Serie:
Johnny Merrimon
Størrelse:
523
Forfatter:
John Hart

0.0

Basert på 0 anmeldelser

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Om du mistenker at en pris er feilaktig har blitt endret før eller under Black Friday-kampanjen må du gjerne være vår Prishelt og rapportere til oss her.
Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail her.