Tilbake til start

Nordens ledende markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Tiden er inne for superdeals!

Se alle deals

Keto på 4 uker

1 / 1

Keto på 4 uker

349 kr
Mange har hatt stor suksess med å gå ned i vekt med Jane Faerbers første og superpopulære bok om Keto. Nå er hun tilbake med en ny bok om temaet. I Janes Keto på 4 uker får du ikke bare enda flere kjempegode oppskrifter, men også en oversiktlig
  • Kost & Diett, Kokebøker
  • Bok
  • Innbundet
  • Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
  • Jane Faerber
Les mer
Mange har hatt stor suksess med å gå ned i vekt med Jane Faerbers første og superpopulære bok om Keto. Nå er hun tilbake med en ny bok om temaet.

I Janes Keto på 4 uker får du ikke bare enda flere kjempegode oppskrifter, men også en oversiktlig 4-ukers plan til vekttap på en enkel måte. 4-ukers planen har forslag til alle dagens måltider, og du får hjelp av bokens 75 nye oppskrifter. Jane guider deg med praktiske retningslinjer og konkrete redskaper slik at du kan lykkes med et vekttap på Keto - og helt uten at du trenger å telle verken karbohydrater eller kalorier.

Keto er et kosthold som sikter mot å få kroppen til å skifte fra karbohydratforbrenning til fettforbrenning (ketose). Det er et metabolsk skifte som skjer automatisk når man spiser svært få karbohydrater. Den fettforbrennende tilstanden har en appetittdempende virkning, og det betyr at du kan spise deg mett og likevel gå ned i vekt. Det er nemlig enkelt å spise mindre når man ikke er sulten.

I «Keto på 4 uker» får du en enkel og effektiv vei til en fettforbrennende kropp, som vil gjøre deg selvregulerende på en måte de færreste har prøvd før. Det er denne «ekstragevinsten» ved Keto som danner fundamentet for et varig vekttap.

Dette sier andre om å gå ned i vekt med Janes KETO-bok:
Ditte: I løpet av hele vekttapet har jeg ikke telt én eneste kalori. Jeg har holdt øye med mitt karbohydratinntak, men har ellers bare spist når jeg har vært sulten, og stoppet når jeg har blitt mett - så enkelt er det. Jeg har nå mistet 30 kilo, er blitt normalvektig og min PCO har stabilisert seg.

Line: 40 kilo er forsvunnet, og sammen med dem min PCO, endometriose og mine hyppige migreneanfall. Jeg har ikke mosjonert mer enn før - kun lagt om kostholdet. Et ketogent kosthold er enkelt, smaker kjempegodt og hele familien kan spise den samme maten.
Sjanger Kost & Diett Kokebøker
Formater Bok
EAN 9788293493433
Publisher Memo
Innbindning Innbundet
Språk Bokmål, Norwegian; Norwegian Bokmål
ISBN 9788293493433
Læremiddel 0
Størrelse 219
Forfatter Jane Faerber
0
Bli den første til å skrive en anmeldelse