Tilbake til start

Nordens største markedsplass

Leveranser nær deg

Hos oss kan alle gjøre en bra deal

Trygg e-handel siden 1999

Norsk-Dansk/Dansk-Norsk Ordbog

Hermod T.H. Nilsen

Bok

130 kr
  • Forventet leveringstid:
    6-10 Arbeidsdager
  • Selges og sendes av Adlibris

Overvåk produktets pris

  • Diverse, Språk (inkl. leksikon, parlører, ordbøker), Ordbøker & Leksika, Språkkurs
  • Bok
  • Heftet
  • Danish
  • Hermod T.H. Nilsen
Her får du en handy ordbog, der er lige til at stikke i lommen eller i rejsetasken. Den indeholder 22.500 opslagsord, herunder ca. 1000 ord fra sprogvarianten nynorsk samt 3500 udtryk og vendinger. Hovedvægten ligger på det daglige ordforråd. Oversættelserne er tidssvarende og ordforrådet opdateret med moderne sprog, bl.a. fra norske aviser. Midt i bogen er der en kortfattet norsk sproglære med de vigtigste forskelle mellem dansk og norsk herunder talord og tidsangivelser. Desuden en liste på 101 "farlige ord" (ord, der ser ens ud, men betyder noget forskelligt på dansk og norsk).
Sjanger:
Diverse
Språk (inkl. leksikon, parlører, ordbøker)
Ordbøker & Leksika
Språkkurs
Formater:
Bok
EAN:
9788702032307
Publisher:
Gyldendal undervisning
Innbindning:
Heftet
Språk:
Danish
ISBN:
9788702032307
Læremiddel:
0
Serie:
Gyldendals Miniordbøger
Størrelse:
826
Forfatter:
Hermod T.H. Nilsen

Vis flere anmeldelser (-5)

Øvrige vilkår

Gjenbruk gjerne esken som produktet kom i når du returnerer. Hvis du ikke har embalasjen som boken ble sendt i kan du selvfølgelig bruke en annen embalasje. Det viktigste er at du pakker returen godt inn og legg ved følgeseddelen eller annen informasjon som ordrenummer og kundeopplysninger. Hvis det mangler informasjon, kan vi ikke se at returen kommer fra deg. Du betaler ingen returavgift, men står selv for returportoen. Send boken til følgende adresse: Adlibris returer Adlibris.com c/o Sentraldistribusjon AS 0540 Oslo

Lignende produkter

Vi har nettopp avsluttet chatten, men send oss gjerne en mail istedenfor. Vi prøver å svare på alle mail innen 24 timer, og du kontakter oss via mail. her .